Zakaj pa si ne kupi? kak?nega francoza, da se bo? mehko pelo pa sedel ko v dnevni sobi?
Ker tistih avtov zaradi drugih preferenc no?em v svoji gara?i
Monroe niso primerni za ?eljo, ki sem jo napisal.
A ima mogo?e kdo kaj izku?enj z novimi amortizerji na mazdah? Pa tisto za Protege me ?e posebej zanima, najraje bi kupil kak?ne Koni, s katerimi vem, da se bo peljala kot elija.
Zadnje ?asa se malo igram z doma?o mazdico in projekt zvo?ne izolacije je ?e skoraj kon?an, zdaj se spravljam pa na amortizerje
?elim si nekaj udobnega, tako da obnova originalnih "kamnov" odpade, na vas se pa obra?am, ?e ima kdo ?e kaj izku?enj v tej smeri. Cenovno recimo do 400 EUR.
A ima ameri?ka Protege identi?ne amortizerje na?im 323Fkam? V tem primeru imam dosti mo?nosti ?e samo ne eBayu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ker tistih avtov zaradi drugih preferenc no?em v svoji gara?i
Monroe niso primerni za ?eljo, ki sem jo napisal.
A ima mogo?e kdo kaj izku?enj z novimi amortizerji na mazdah? Pa tisto za Protege me ?e posebej zanima, najraje bi kupil kak?ne Koni, s katerimi vem, da se bo peljala kot elija.
99´ 323F 1.4
Povezava za deljenje
Deli na druge strani