Skoči na vsebino
Dnevne lu?i na CX-7
Napisano

Pa to vam jaz govorim AUTO NE DELA!!!!!

Modul v CX-7 je tovarni?ko nastavlejn na kontakt - skoz ON, kar dela senzor je to da izklaplja osvetlitev armaturke - thats it.

Xenonke ne delajo le na poziciji PARK, druga?e povsod, in zato sem moral predelati modul za ?tevci - in potem dal nazaj na original ker sem obupal nad katerikoli DRLji....

Purly - ti ko ?tarta? avto v?iga s Xenonkami? ?e ja je pol to to....mogo?e sploh nisi opazil

ima? prav ja, zato so mi to na servisu reprogramirali, 5 minut dela. Zdaj ni ve? non stop ON.

Original tovarni?ko je baje tako da AUTO vklaplja lu?i ampak se na nultem servisu zaradi SLO zakona ta funkcija blokira.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dnevne lu?i na CX-7
Napisano

Pozdravljeni,

nisem vedel da je tudi tukaj ta tema, sem Purlyu ze vrnil email.

No da ?e ostalim malo opi?em tole zadevo, ki je naredil ta "frik" :) Cena 150eur niti ni tako visoka za tole kar je tam prikazano. V lu?i je mislim da 12+5 power led, katerih nabavna cena je okrog 4eur/kom ?e so kak?ne malo bolj?e. Druga? pa vezje in program niti ni nek problem naredit, treba si je samo cajt vzet, material je doma :)(razen oran?nih power led)

Manj?anje svetilnosti pa s PWM ni nek problem naredit, potrebno je pa? komplet stikalo za lu?i in smerokaze povezat z vezjem.

lp.

napajanje te zadeve ni problemati?no, saj se lahko ve?e na 12 V preko kontakta, ko pa senzor svetlobe zazna temo (gumb na AUTO), pa vklopi lu?i isto?asno pa rele izklopi ledike.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dnevne lu?i na CX-7
Napisano

Tole bi verjetno Taubek znal narest. Je pa treba met eno vezje ali ?ip, da zmanj?a svetilnost, ko se vklopi ?migovec... ?e se ne motim ima Audi nekako tako narejeno.

sem mu ?e poslal mail

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.