Jez sem tud mel nek čuden zvok neki cajta nazaj. Pa gruntam kva bi loh blo in pol ko sem servisiral avto preverim še zračni filter pa vidim, da ni bil dosti zaprt(škatla v kateri se nahaja). Lepo zaprem in od takrat je zvok izginil. Slišalo se je pa, kot bi mel športni filter ali pa izpuh. Ampak samo na okoli 2000 obratov. Zgleda pri zadnjem servisu nisem škatle dovolj zaprl. Se mi zdi sicer, da sem to nekje že omenil.
No. Jaz sem olje za menjalnik kupil. In ker ga sam še nisem nikoli menjal sem šel do soseda, ki je mehanik da bi ga menjala skupaj. Že takoj je rekel, da načeloma ni potrebe po menjavi pa sem vseeno rekel, da bi menjal, če sem že kupil. Rahlo odvijeva čep in prikaplja nekaj čisto lepih kapljic. Zapreva čep in sklepčno odločiva, da menjava ni potrebna. Se prestavlja kot po maslu.
Sem pa menjal svečke. Olje pa zamenjal v bartogu za vitrex.
Sam opravil redni servis in menjal svečke. Stalo me je natanko 110€.
Pa še opazil sem, da sem pri prejšnjem servisu slabo zaprl škatlo od zračnega filtra in se je pojavil nek čuden zvok okrog 2000.obratov kot, da bi bilo kaj narobe z izpuhom. No sedaj je vse ok. Pa še s porabo se lahko pohvalim 5.8/100 km.
Uff, lepa debata. Js sm jo 1x ob robnik ruknu in dal zrihtat takrat za 50€. Včasih avto zapelje žena in se je tega malo več nabralo. Pomaga, da se ne sekiraš preveč. Mogoče dam kdaj zrihtat. Mogoče se zmenim še vedno za 50€. Se ni videlo, da je bila štrihana res kot nova. Mam srečo, da so tu okrog ličarji in mehaniki, ki zadeve delajo še po razmeroma normalnih cenah.
Zamenjal akumulator na svoji M3. Vzel sem VARTA akumulator 65AH, 650A BLUE DYNAMIC EFB, N65 (D).
Sem že pozabil, kako je težka ta baterija. Med montažo sem en mini ognjemet povzročil, sicer pa radio seznam, kontakti za klici in vse ostalo je ostalo nespremenjeno. Aja, edino tempomat sem mogel znova vklopit.
Po kakšni ceni si ga dobil? Se dobro obnese? Si samo zamenjal ali si nastavljal še kaj drugega? Je tvoja bencinarka?
Jaz jih vedno, ko menjam gume malo zbrusim, ker sem pa tja nastane malo površinske rje pa malo našpricam s krownom. Pa so po 5ih letih še kr ok. Je pa seveda treba pazit, da ne špricaš po diskih😁. Blo v planu, da bi jih štrihal pa sem to misel opustil, ker bi bilo najbolje vse dol vzet pa je kr nekaj dela.
Tole pa neki ne bo štimal. Če si mel 1.6 je blo od 73-75KM. 55-60KM je mel pa motor 1.3. To vem, ker sem mel VW 1.3 v Wartburgu in je takrat bil zapisan v prometni 58KM.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jez sem tud mel nek čuden zvok neki cajta nazaj. Pa gruntam kva bi loh blo in pol ko sem servisiral avto preverim še zračni filter pa vidim, da ni bil dosti zaprt(škatla v kateri se nahaja). Lepo zaprem in od takrat je zvok izginil. Slišalo se je pa, kot bi mel športni filter ali pa izpuh. Ampak samo na okoli 2000 obratov. Zgleda pri zadnjem servisu nisem škatle dovolj zaprl. Se mi zdi sicer, da sem to nekje že omenil.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani