Skoči na vsebino
Gume
Napisano

Poglej teste za oboje pa se odlo?i. Sava sem ?e vozil pa so ok,za Nexen pa mislim da so dobro ocenjene na testu letos.

Sem gledal in za ene in za druge gume tudi na trye review in so obojne kr dobro ocenjene, tudi z strani uporabnikov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

No danes sem bil pri vulkanizerju da preveri ce so ble gume pravilno centrirane in so bile, to ni bil problem, problem je ker bi moral menjat koncnik volana, zato so se tresle gume, vulkanizer mi je pokazal kolko lufa ima sprednja leva guma in ga je kr dosti tako da to moram nujno resit

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Jaz kar predlagan,da se dobimo,vsak s svojim kulijem in papirjem in gremo nekam si stole postavit in ?teti . Ker gledam po cesti in ,jebemu mi?a, ne vidim povezave med agresivnostjo in zna?ko...

Ravno par dni nazaj v klanec, se vozim s kolesom,me dohiti bmw x5... ?e zdavnaj bi me lahko na pol varno prehitel.... Ne... Peljal se je za mano 15kmh,sigurno minuto... In me prehitel,kot da prehiteva sleparja.

Isto vo?njo me je na haubo skoraj nabila Honda cr-v (ok,ta se je vsaj opravi?il potem) in malo kasneje ?e Toyota auris...

?al... Bi se rad delil spoznanja nekaterih tukaj...Pa mi ne rata....

Js definitivno ne ocenjujem ljudi glede na znamko avta, ki ga vozijo, zato sem napisal vecinoma da so vozniki bmwjev grozni, ampak paciente vidim v vseh znamkah, je pa res da vecina voznikov nemske svete trojice so pacienti

Zadnjic mercedes s klasa na kroznem pod valeto mi kr izsili prednost pa se brez zmigavca na prvi izhod in povrhu vsega se na telefonu, a isto nekaj casa nazaj en kreten v berlingotu v kroznem pri planetu koper mi kr sko?i iz notranjega pasa na zunanji pas.

Pacienti so v vseh znamkah, ampak vozniki nemske trojice so pa malo bolj prepotentni kot ostali vozniki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

https://pokukaj.si/show/25615/Anketa_pokazala:_Vozniki_BMWjev_so_najvecji_prometni_huligani?fbclid=IwAR0hSgXoffN0Cv1TbieqgIFGClrM36p5gMt31lKT1MRo1a4ctpmANDI2a5I

Sicer ne vem ce to spada tukaj, ampak vem da se je dosti govorilo o voznikih svete nemske trojice :D

Se potrdilo v anketi da so vozniki bmwjev v vecini, ponavljam, v vecini grozni vozniki :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

To mi je napisala ko sem bil v sluzbi pa je nisem mogu poklicat takoj, ko sem koncal z delom sem jo poklical pa jo vprasal kaj se je to?no dogajalo pa pravi da se volan ni tresel nic in da se niso gume tresle cel cas med voznjo

Zdej avta ne morem peljat tam kamor sem gume menjaval, to lahko sele v pon ker moja pride sele jutri nazaj in pride popoldne, tko da bo moralo pocakat do ponedeljka da peljem gume pregledat ce so ble nacentrirane pravilno

Js osebno nisem opazu nic da bi se gume tresle pa sem tudi js vozil 140

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Eno vprasanje glede gum, zdej par dni nazaj sem menjal gume, uposteval nasvet od @LabiGT in sem dal na mazdo 3 2007 2.0 diesel sava intensha uhp2

Danes si je moja sposodla avto ker je sla do logatca (samo na mazdi imamo vinjeto) in je porocala da pri hitrosti 150+ so se gume rahlo tresle, za moje pojme se to nebi smelo dogajat, kaj se morajo gume malo ulaufat al kaj takega?

Edit: pa vozla je po dezju in gume so ble danes prvic na ac

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Vse od good yeara (good year dunlop sava fulda) imajo bolj ali manj mehke bocnice

Tako da tudi 2.7 bo ok

Kolko bara bi blo potem dobro za m3 2007 z savami?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ker mi se ni uspelo menjat gum, zaradi financnih zadev, se trenutno odlocam med Sava intensa uhp2 in vredestein sportrac 5 al pa ultra satin

Zdej katere bolj svetujete, katere bi zdrzale dlje ob normalni voznji z obcasno tezjo nogo dimenzije gum pa so 205/50/17

Vem da je Alex pohvalil zimske vredenstein wintrac gume v svoji temi o njegovi m6, zato me zanima kake so letne vredenstein

Save bi dobil po 75?/kos

Vredenstein pa 88?/kos

Poleg tega me se zanima katere gume bi svetovali partnerki ki ma cliota 2007 dimenzije 175/65/14

Do zdej je mela zimske nokian, ne vem tocno katere ampak je bla z njimi zadovoljna zelo

Razmi?lja pa tudi o continental in uniroyal gumah.

Gleda pa najvec na to da ji gume cim dlje zdrzijo ker namerava avto predat mlajsi sestri ko bi naredila izpit in da ji prihrani kak strosek takoj na zacetku

Sem tako zase kot za boljso polovico gledal tudi nokian gume, za njo nokian iline zame pa nokian zline, samo ker tam nimajo nokian gum na razpolago gledava druge opcije tudi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano

Lahk ti jst kaj povem mam tudi M3 bk.

Original plati??a imajo ET52, drga? pa mam jst gor plati??a 7x17 ET42 z gumami 205/50/17 in ?e glih gre skoz, z ?ir?imi gumami pri tem ET-ju bi drsalo po blatniku, je pa M3 zni?an.

Poglej v mojo temo tam mam slike ali pa v mojo gara?o.

http://www.mazda-si.net/topic/14888-aless-m3-m6/

Hvala za info, js sicer mam zdej gor original platisca ki sem jih dobil z avtom, dimenzije gum pa imam 205/50/17

Zdej kak ET moram gledat da ne bo nikjer drsalo po blatnikih?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dovolj je ze, ce imas delni kasko (zavarovana stekla - kombinacija E)

Ce nimas, pa Carglas ni med cenejsimi... Sin je imel pred leti poskodbo na Yarisu in tudi brez dodatnega zavarovanja in je bilo skoraj pol ceneje pri Omejcu v Medvodah oz. Zbiljah >> https://www.avto-stekla.si ... ze Rogelj Romat je bil cenejsi od Carglasa...

Tudi delnega kaska nimam, mislim da bom moral kr polno ceno placat sam da najdem kdo se to dela na obali poleg car glasa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Organizator prtljaznika
Napisano

Ima ja in poleg tega ima se neke vrste gumb s katerim lahko se dodatno fixiras torbo.

Sej mogoce vzamem tako torbo, sem na siluxu vidu eno za manj kot 10? ki bo lih prav za nujne zadeve v avtu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.