Men je bolj fascinantno to, kaj si lahko murikanci vse privoščijo (pa ni vezano na ti dve sliki) in to brez nekih zahtevnih homologacij. Pri nas samo za feltne enakih dimenzij, sam da recimo niso originalne, zahtevajo cel postopek homologacije, da o drugih zadevah sploh ne govorim.
Zanimivo ja, ko želiš Čajniza dat v račun pri nakupu novega avta ti ga pa nikjer ne vzamejo... res mora biti tole noro dobra odločitev za nabavo avta, ki po nakupu ne drži nobene vrednosti. Pa da bi človek rekel, eh ni panike ga bom imel pa do konca življenske dobe, sam kaj ko ta ni 20 let, ampak manj kot 10, ker rezervnih delov ne bo.
Čajnizi že danes zadeve prodajajo tako. Pošljejo ti 10 e-skirojev, 5 jih prodaš 5 je pa za rezervne dele. Sliši se fantastično, češ ja sej z enim lahko popravim 5 drugih, problem je to, da večino odletava enak del in teh 5 "rezervnih" je natanko za enkratno menjavo, vse ostalo se ti pa v skladišču nabira, ker ne moreš kar stran vržt.
Čajnizi sploh nimajo urejene ponakupne mreže in slej kot prej še vsakdo zabrede v to moćvirje. Če ni posebno draga zadeva pač kupiš novo, kaj pa pri avtu? Da ne govorimo še o požrešnosti zastopnikov in prodajalcev, ki za avto, ki na Kitajskem stane 30k€ pri nas hočejo 50k€+. Noro res, razliko pa pokrivamo vsi preko subvencij. To je tak uraden lopovluk, da ga ni večjega.
A si ti tole malo pomešal... Andrej Klobasa je na drugi strani kot so vozniki. On ima/je imel svoje transportno podjetje in je bil delodajalec ter se je z drugimi lastniki zgolj boril za svoje pravice delodajalca.
Celo zahteval je pred desetletjem, da se skrajšajo postopki za zaposlovanje tujcev kot šoferjev. Zavzemal se je za nižje kazni in opravičevanje drugih malih lumparij. Pa da bi se morale okoljske dajatve, ki jih vsi plačujemo stekat k avtoprevoznikom, da bodo subvencionirali nakupe čistejših kamionov.
Tko da ja, prav zanimiv tič, ki ga varnost na cestah kaj dosti niti ni zanimala, sam da bodo dobički čim višji in rezultat tega so danes Filipinci pa Nepalci pa Indijci pa Bagladežani za volanom na slo cestah.
Ja take zadeve so bile samo vprašanje časa. Ne razumem pa nekaj drugega... kako je tale prišel do slovenske vozniške. Pizda mene skontrolirajo od nog do glave, ker mam dioptrijo, klele pa neki filipinci z dvomljivim znanjem in dovoljenji terajo po cestah avtobue polne potnikov. To bi bilo za preverit, kako smo tole spustii na ceste.
A ni pri makaronarjih vse ceneje. In boljše. Vsaj Alex ve tako povedat.
A spet ne razumeš? Kvaliteta je pomembna in v Italiji imajo najboljša goriva, ne pa pri nas, kjer je navadna spljačina. In seveda kvaliteto se pač plača.😉
No, prideš na cilj in vštekaš v šuko, ki ga ima vsaka bajta, če si že na takem območju brez polnilnic (pa je takih vedno manj, zdaj že apartmaji nudijo filanje).
Kolk dolg navaden el. kabel pa ti zraven furaš? Ne resno, greš v apartma, avto pa nekje na nekem parkirišču. To kar si napisal je le v idealnem primeru, ki ga navadno spoznaš šele ko prideš na destinacijo. V glavnem, ni se za zanašat in je dejansko bolje računat na javno polnilno mrežo.
Kdo te je pa te modrosti naučil? Seveda lahko to narediš. Sploh če samo parkrat na leto ...
No ja dejmo bit realni... na poti nihče ne fila do 100% ker to pa res traja. Nekje do 80% gre relativno hitro pol se pa vleče in je škoda časa zgublat. Zelo pametno in skoraj nujno je da greš polnit predno padeš pod 10% baterije ali raje pod 15%. To je lahko samo za 30km dosega in če se zgodi, da je karkoli narobe s polnilnico, da imaš vsaj možnost prit do druge.
Realno maš torej 70% baterije med polnjenji in ker otovorjen avto na AC v vročini pri normalni AC hitrosti ne bo papal manj kot 20kWh na 100km bo to jedva za 250km in to pri 70kWh bateriji.
"Umirjen promet" je točno točka za kolesarje. Ko se jaz peljem 30, ker je tam "cona 30" in zraven še radar, kolesar me gre pa čez polno črto in v škarje prehitevat - ja, umirjeni kolesarji bi povečali varnost in edino sami lahko povečajo lastno varnost.
In pa "strožja kontrola prometnih pravil" bi kolesarje prisilila, da bi prevzeli odgovornost za kršenje pravil. Samo še na riti bi jim morali napisat registrske, da jih lahko potem "identificirajo" tako kot tebe v avtu...
Če so že našli možnost boljše kulture voznikov bi bilo na mestu, da bi napisali še točko o boljši kulturi kolesarjev. Ja na kolesarskih v mestu recimo so največkrat najbolj problematični prav kolesarji z vožnjo v nasprotno smer. Da ne govorim o ostalih prekrških, kjer morajo konstantno drugi reševati situacije. Zato se kolesarje drži ena taka negativna aura in predvsem zaradi kolesarjev samih le ti niso priljubljeni pri voznikih. Sem 100% prepričan, da če bi se držali pravil in ga ne bi srali po cestah v stilu "jaz sem kolesar in sem šibkejši udeleženec, zato imam povsod prednost", bi bilo sobivanje veliko bolj strpno vsepovsod.
Dokler pa so kolesarjem prometni predpisi španska vas in povrh poleg švica zraven še šprica njihov ego vsepovsod se jaz v mestu ne počutim najbolje. Drugo pa je na kolesarskih izven mesta, kjer a res uživam saj je v večini primero kolesarjemv tam bolj za vzorec.
U jaz pa ne... to mi je totalna muka, da bi moral nekje obvezno stat brez, da bi to bila moja želja. Zato sem skakal do stropa, ko je Petrol naredil app, kjer urediš vse na točilnem mestu in samo natankaš ter takoj odpelješ. Nobenega stanja in čakanja v vrsti pred blagajno pa kupovanje nepotrebnih pregrešno dragih artiklov, ki ti padejo v uči, ko tam stojiš.
Ja sorry ampak men je res že 5 minut čisti maksimum, da čakam. Z aplikacijo sem namreč skozi prej kot v štirih minutah.
Tako, da pri Ev-ju je res ena velika prednost, da lahko polniš doma, mora pa imet tako veliko baterijo, da z običajno tedensko porabo ni treba več kot 1x polnit. Pa ne da bi bil len, ampak to več ali manj zahtevam od vseh svojih baterijskih naprav. Edina izjema je telefon, ki se pač izprazni zaradi velike uporabe. Vse ostalo mi pa kar zdrži cel teden. Ja tud stari S23 zdaj, ko mi služi kot rezervni telefon ima en teden avtonomije.
Mene je šokiralo to, da so dnevni rekordi polnjenja le okoli 130 vozil na celotni polnilnici, ki ima več polnilnih mest. Bi bilo zanimivo videti kolk ena pumpa na AC oskrbi voznikov dnevno. Verjetno v sezoni kar precej nad 1000.
Kot da se jim nič ne more zgoditi, seveda pazimo na njih mi v avtu.
To je ta doktrina razlage o nekih šibkejših udeležencih in podobno. Češ, da morajo vsi drugi paziti na njih, a nikjer se ni poudarjalo, da sami šibkejši udeleženci edino sami lahko naredijo največ za lastno varnost.
Sam preberi si mal razlage na ljubljanski kolesarski mreži. Tam pod anketo sploh ne dajo možnosti, da bi kolesarji bili odgovorni za kršenje pravil. Za povrhu imajo pa še stran opremljeno s predelanim kolesom, ki zaradi svoje velikosti sigurno ni ustrezno varno za normalno kolesarjenje.
Prvi zapelje na cesto brez da bi pogledal in še dobro, da je tam avtobusna, da smo se lahko vsi izognili.
Drugi pa ne vem kaj naj rečem. Vožnja skozi rdečo luč, dva vzporedno, po cesti in ne po kolesarski pa za povrh še klepetata in češnjica na torti še otrok v sedežku. Tako brezbrižnost pa res redko vidiš.
Pa dejmo se tega goloba znebit predno podo goriva šla na 2€. Že dva meseca je v opoziciji pa nam še kar draži goriva. A jajo nima moči ga ustavit, pa tolk so tadesni prepričeval kako bo boljš, ko prevzamejo ablast? Torej, kaj je zdaj na tem?
Edina kalkulacija, ki bi obstajala, je finančna in sicer, da raztegneš prenovo zato, da ni treba kredita vzet. Se pravi raztegneš prenovo na leto in pol in odplačuješ izvajalcem po obrokih. Če bi končali prehitro bi mogoče rabili vzet kredit, da jim poravnajo v roku, tako ga pa ni treba.
Spomnimo se samo priključka Log -Dragomer. Ta priključek se bi dalo naredit v treh mesecih, delali so ga pa leto in pol. To je samo priključek in ne cela AC. Prečne elemente mostu, ki so najbolj zahteven del projekta so postavili v enem vikendu. Torej od kod potem leto in pol projekta?
Če je to res bi morala država ukrepat in jim jebat mater, ker za njihovo dobrobit delajo škodo vsem državljanom, ki stojijo v zastojih in izgubljajo ure in ure.
Dve stvari sta - težko najdeš ljudi, ki bi to delali, da boš imel vse izmene polne. Drugo pa, bi jih našel, če bi jih plačal, kar pa se ne bo zgodilo, ker dobičkom se ne odpovejo.
Ja, ampak navadno damo v usta toliko hrane kot jo lahko pržvečimo, na da se zadušimo.
Problem DARS-a in izvajalcev je pa v tem, da odprejo istočasno toliko delovišč, da jih ne morejo niti pod razno prežvečit. Dars bi moral razpis dat ven in gor ruknit magari 5 različnih izvajalcev in naj vsak petino projekta naredi. To potem zaključijo v petini časa, kot ga rabijo danes. Ko zaključijo gredo na nov projekt. Pa to je tolk enostavno za rešit, če bi bila volja in interes.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Men je bolj fascinantno to, kaj si lahko murikanci vse privoščijo (pa ni vezano na ti dve sliki) in to brez nekih zahtevnih homologacij. Pri nas samo za feltne enakih dimenzij, sam da recimo niso originalne, zahtevajo cel postopek homologacije, da o drugih zadevah sploh ne govorim.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani