Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

Z naskokom. Zdajle hitijo, čim več uslug vrnit. Folk bo sicer jezen, ampak kot vedno računajo, da ima spomin zlate ribice (Ja žal, večina se ne spomni za včeraj, kaj šele za dogodke izpred pol leta nazaj). Potem se bo cca pol leta delal božička in talal razne vavčerje in subvencije, ter bodo razlagali kako skrbijo za ljudi. Naivkoti bodo pač mislili, da je res to dobri striček in se mu še bolj upogibali - pa ne samo klasični jaševi upognjenci, ampak še kdo drug zraven.

Ko bo po anketah imel dovolj veliko podporo bo razpustil parlament in šel v predčasne volitve v upanju, da si bo zagotovil udobnejšo večino in da se znebijo teh malih strančic. To vse napovedujem, da se bo zgodilo do maja 2027.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Pa sej sploh ni vzela država ampak šenkuje Petrolu. Se pravi vsi bomo plačevali dražje, da si bo Južna&Co izplačevali višje dividende. Hja tako se to dela - roka roko umije - Petrol je pomagal rušiti Goloba zdaj mu bodo pač vračali uslugo. Pa to še ni konec, šlo se bo proti 15 centom marže in to počasi, da folk ne bo znoru. Sej vemo žabe se skuhajo počasi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DARSOVCI MARSOVCI
Napisano
dne 9. 6. 2026 ob 11:18 je Z M A J napisal:

S cerkveno oblastjo zgleda ne bo šale :)

Očitno bo zdaj res drugače - tako kot boga ne vidiš, imamo očitno zdaj opravka z drugimi nevidnimi bitji.

Vsi pravijo da na deloviščih ni nikogar, DARS pa pravi da so, ampak so nevidni - napol božansko tole zveni al pa vsaj nekoliko mistično.

WWW.ZURNAL24.SI

Bralci so nas opozorili, da na gradbišču primorske avtoceste na območju Postojne po uvedbi nočnih del ni opaziti večjega števila...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
Pravkar je godlike napisal:

A si se v stranko vpisal? 🫣

Prehitel si me... to sem prvo pomislil, ko sem prebral Alexov post. Logično bi bilo, ker jih kar dobro zagovarja... se mu bodo morali oddolžit.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 8 minutami je Alex napisal:

Pa kaj je teh par centov v primerjavi z par sto evri, ki jih je vsak zaposleni izgubil na leto, pod vladavino pernatega. 

Počak, ni še konec... Boš vse nazaj z DDV vrnil. Če hočejo minus z interventnega zakona pokrit bodo morali DDV dvignit za 2%. Na konc boš ti na slabšem, bogataš pa na mnogo boljšem.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Sam če bi pernati to naredil bi zdajle ti tulil od histerije in se zgražal, temu gologlavcu pa vse odpuščaš. Pred volitvami je namreč čisto drugače govoril, ko je iskal glasove... a tudi to si že pozabil. Mater pa ne zgledaš tolk star, da bi te spomin zapuščal. :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Seveda vse mora zdaj vrnit, če kdo ni verjel kaj smo eazlagali, ko se je zgodil kolaps pred nekaj meseci na pumpah. Kolaps se je zgodil, da se pomaga jajotu na oblast in ta zdaj vrača usluge. Bogi Alex in podobni so pa računali, da bo litrček bil spet 1€ tako kot nekoč.

Še Šircelj naj DDV zviša kot se že razmišlja pa bo sploh super. Hja luknjo, ki jo bo naredil interventni zakon namenjen bombončkom bogatašem bo treba pokrit. Pa sve če to narod da plati/pozlati. Haha, prav na smeh mi gre.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarad vsega, tudi puščic, metrov do zavijanja pa da so omejitve čim bolj pravilne. Pa če že mam naj bo čim bolj točno. Še ko smo se igrali z Garmini pred dvema desetletjema sem imel skos najnovejše updejte gor, zakaj jih zdaj ne bi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 14 urami je Mraušk Mčk napisal:

Dol s Holobom!

Tole sedaj je samo popravljanje kar je zasrala prejšnja vlada. 

Po statistiki so baje ugotovili, da desničarji bolj tankajo bencin, levičarji pa dizel. Mal kazni mora bit za vse tiste, ki volijo napačno.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DARSOVCI MARSOVCI
Napisano

Jutranja konica - dars pa kosi travo na izvozih. Če že morajo zjutraj naj kosijo tam, kjer je odstavni pas, vključevalni in izključevalni pas pa naj pustijo takrat, ko je tam manj prometa. Sicer pa, kdo sem jaz, da bi solil pamet vodstvu darsa - oni so itak najbolj pametni .

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pred eno uro je Janez007 napisal:

Škoda le, da ima tistih 23 cm3 preko 1350 cm3, da bi bila censtnina še za 34 € nižja.

... obseden si s številkami... :hudicek: važen je občutek ne pa tistih 34€ 😂

V glavnem, mal te hecam, uživaj z novo pridobitvijo pa da ti bo dobro služil. Vsaj tolk k Mazda.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DARSOVCI MARSOVCI
Napisano

En bi lahko poslal darsovce gledat na gradbišče železnice med Brezovico in Vnanjimi Goricami. Dobre dva kilometra pa sem naštel 8 delovnih skupin pa v vsaki vsaj 5-6 folka. Modeli so res hiteli, kamioni dovažali in odvažali. 

Ne vem več kaj naj si mislim, očitno se da, če je le volja in predvsem sposobno vodstvo, ki ga pa Dars nima že vsaj 20 let.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz na teli niti blizu 7 litrov. Bom šel pogledat, ampak mislim, da ni 10 tankanj, da sem šel čez 6 litrov/100km.

Sem šel prav preštet. Od 126 tankanj, sem 16x šel čez 6 litrov. Najslabši rezultat je bil 6,34l/100km, najboljši pa 4,99l/100km (to je bil ravno poraba test).

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To drži... redki so dizli, ki se z veseljem zavrtijo nad 5500 obratov. Zato je tud uparjen z biturbom in res ni najbolj zadovoljen, če se ga matra v nizkih obratih. Sej je fajn k ne kur veliko, ampak pol k pa je treba kolektor spucat pa še kej druzga pa hitr ugotoviš, da mečkanje ne cesti ni blagodejen ukrep za denarnico. 

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.