Jaz sm lastnik 626 letnik 2000, in lahko avto zelo pohvalim. Kupil sem ga marca ko je imel prevo?enih 172000km, zdaj ima ?e okoli 205000km,pa ni v tem ?asu ?lo ?isto ni?,opravil sem velik servis,in to je edini stro?ek ki sem ga imel.
Na?eloma pa samo tankam in vozim.
Mam pa 2,0 z 100kw in sem zelo zadovoljen z avtom,vle?e lepo in tudi mo?i je zadost.
1. fotrov 1994 Ford Mondeo 2,0 z 97Kw,avto je imel v 2 letih kukr je pr bajti 2x zariban motor, vsa barva na ?oferjevi strani se olupila, avto je imel po ?tevcu le 135000 km, nonstop neki crkoval, da ne omenjam 2 vodnih pump v enem mesecu.
in kon?no je prej?nji mesec to?no 15ga bil prevzet klju? od mojega ?ISTO PRVEGA avta,ki je ?isto moj in samo moj, moja 2000 Mazda 626 2,0 GT z 100 Kw. ?isto navdu?en nad avtom, podvozje, vodljivost,ob?utek k jo pohod?, zame ni primerjave, avto presneto dobr gre
Sam je tud to ratal premal,tko da zdej i??em ?e eno kukrtok solidno RX7 fc3s ?e bom najdu, drga? pa leti v 626ko kompresor za malo pove?anje mo?i in navora
Z avtom prakti?no nima kej bit narobe, jaz mam zdej skor en mesec Mazdo 626 2,0GT pa sm zlo zadovoljn kar se ti?e glede vo?nje in performans,ti vsekakor priporo?am. Sicer moja ma 174000 km, je pa tud 2000 letnik,sam je pa bil avto servisiran na 15000,tko da me kilometrina ne moti. Vsekakor priporo?am
Mene najbl zanima ?e kdo ve za kako RX-7 da se prodaja. Po mo?nosti FC3S turbo, je*at ga za FDjko ni ke?a
?e pa ni turo bo tud navadna poslu?la svojmu namenu. ?elim si jo,ker mi je od nekdaj v?e? RX-7, oba modela. Avto bi mel za hobi,ko te prime tista potreba po ti??anju.
Zanima me pa tud kako je s temi wankli v rx-7,zanesljivost,okvare,itd... Cruiser tvoja mnenja zelo dobrodo?la.
Zadeva je slede?a, klicali so me danes iz A cosmosa,da ne morejo odobriti kredita (avto vzemam na fotra) In da je edina opcija finan?ni leasing. Fora je pa v tem,da je avto v moji lasti ?ele po letu in pol.
Kaj naj zdaj storim,avta si na vso mo? ?elim,vendar me ta zadeva moti.
Jutri grem zadevo raz?istit k njim in se odlo?iti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sm lastnik 626 letnik 2000, in lahko avto zelo pohvalim. Kupil sem ga marca ko je imel prevo?enih 172000km, zdaj ima ?e okoli 205000km,pa ni v tem ?asu ?lo ?isto ni?,opravil sem velik servis,in to je edini stro?ek ki sem ga imel.
Na?eloma pa samo tankam in vozim.
Mam pa 2,0 z 100kw in sem zelo zadovoljen z avtom,vle?e lepo in tudi mo?i je zadost.
Jaz ti priporo?am ma?inco
Mazda 626GT ------> Flying M on the GO!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani