Ja jaz pa nevem kaj je z mojo Mazdo!? Dal sem prvo en Remus k sem ga dobu od kolega gor pa ni blo ?ist n? zvoka,potem sem dal ?e katalizator dol pa ?e zmeri ni n? zvoka nevem ve? kaj naj naredim.Razmi?ljam da bi dal ?e sredni lonec dol.Kaj pravite vi?
A gdo ve kje se da kredit dobit do 1.400.000 sit?Rad bi si eno Mazdico kupu.Ne morem dobit kredita ker nisem redno zaposlen ampak imam dolo?en ?as. A gdo pozna kak?no banko ki bi dala kredit z poroki? Hvala vsem
Razmi?ljan o nakupu srednje mazde 323F letnik 97-98 in sicer 2.0 V6 GT in med mazdo 2.0 V6-navadne.Prosil bi vas ?e imate kak?en seznam opreme od obeh mazd.Da bi videl primerjavo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja jaz pa nevem kaj je z mojo Mazdo!? Dal sem prvo en Remus k sem ga dobu od kolega gor pa ni blo ?ist n? zvoka,potem sem dal ?e katalizator dol pa ?e zmeri ni n? zvoka nevem ve? kaj naj naredim.Razmi?ljam da bi dal ?e sredni lonec dol.Kaj pravite vi?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani