majo ga na duplici se prav ?e gre? iz kamni?kega konca prot ?marci mal od po?te naprej zavij? na levo, zravn je tud mega hit, pekarna duplica en bifej?k , gumiz... je nasprot mega hita ?ez cesto..
jz mam tud en vpra?anje sme? vozt bos? ...da da? natika?e dol
pa zanima me ?e neki... dele bo minil dve letii ko sm naredu izpuit in ko sm jaz delu izpit je bil zakon da po dveh letih nism ve? voznik za?etnik za policaje. A to zame vela? ker namre? je po novem zakonui da si voznik za?etnik 3 leta ne dve
mene pa neki zanima mogo?e se vam zdi butast sam ne vemin namre?: polcaj ti neki napi?e neko kazn ti je ne prizna?. ?e se ho?? prto?t ti podpi?? al ne podpi?? kazni?
Ne sej zdej ga bom zruhtu.Dobil sm eno mal spredi zbito mazdo tko da jo bom pol kr jz mel v pondelk jo grem iskat in jo pol ?ez tedm zrihram. Pol nasledna stvar pa je da dobim neki tazga kot ma? ti.... ko bo kej zriktan bom napisu
Lep pozdrav vsem. Jaz mam eno velko te?avo in to z mazdo 323F. Naj razlo?im:
Mam zelo lepo ohranjeno mazdo vendar morm nujno zamenat zadnje nosilce(so pregniti) in to v celoti. Zato me zanioma ?e ma kdo mogo?e mazdo 323f pa je lohk tud mal zbita al pa brez motorja kar kol.... predlagajte mi kaj bi vi naredil na mojem mestu slike bom pa dal jutr gor ker je dons ?e tema zuni in ne morm slikat
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
majo ga na duplici se prav ?e gre? iz kamni?kega konca prot ?marci mal od po?te naprej zavij? na levo, zravn je tud mega hit, pekarna duplica en bifej?k , gumiz... je nasprot mega hita ?ez cesto..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani