ja in bolj ko premi?ljujem bol se mi zdi da gre pri meni za drug problem, pri katerem mi tut boj?eva navodila ne bodo pomagala...Zakaj?!?! Ker problem ni v prera?unavanju povp.porabe ampak zakaj je v (popolnoma) istih pogojih TRENUTNA poraba (to je recimo 1 teden v mescu razmetano po dnevih) za 6L ve?ja in to ob vo?nji z tempomatom brez pospe?evanj?
torej relacija Dom?ale-LJ danes na nekem odseku 9,4L v?eraj na istem odseku 4,3L hitrost v obeh primerih 80km/h v 5 prestavi.
?e bom to re?u pol bo tut povpre?na bolj to?na.
Popolnoma enaki simptomi so primeni na M5 cd110,le da je povpre?je vi?je -do 10L pri mestni vo?nji
brez te?ke noge.
Na servisu ne vedo kaj bi ,Avstrijska centrala pravi ,da se povpre?na poraba meri na 1000 do 1500 km
in da je za vi?jo porabo kriv DPF ,ko se ?isti......
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Popolnoma enaki simptomi so primeni na M5 cd110,le da je povpre?je vi?je -do 10L pri mestni vo?nji
brez te?ke noge.
Na servisu ne vedo kaj bi ,Avstrijska centrala pravi ,da se povpre?na poraba meri na 1000 do 1500 km
in da je za vi?jo porabo kriv DPF ,ko se ?isti......
:ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani