Jump to content

tommaazz

Members
 • Content Count

  300
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

tommaazz last won the day on September 7 2019

tommaazz had the most liked content!

Community Reputation

100 odlično

About tommaazz

 • Rank
  Almost Ricer

Other informations

 • Car modell
  MAZDA 3 G120 Revolution 04/17

Profile Information

 • Location
  Velenkovac :)
 • Interests
  Avtomobili, HI-FI, doma?i kino,...prakti?no vse tehnolo?ke igra?ke :)

Recent Profile Visitors

657 profile views
 1. Ja ampak ne gre drugače kot rdeči, modri in zadnji rumeni avtomobil, meni se zdi čisto logično.
 2. Nisem našel, sem gledal na spletni strani pa ne odpre oz. ne najde datoteke.
 3. Mislim, da je tukaj pravilen odgovor 1, drugače ne gre, če so enakovredne ceste
 4. Ja razumem, da moram imeti asistenco, sedaj imam generali XL varianto, ki krije vse (pnevmatike, ključe, če natočiš napačno gorivo,...)...zdaj pa razmišljam, da je verjetno ta Mazdina zadosti? Najbolj me skrbi recimo pnevmatika, saj imam set za popravilo,...bo dovolj ali naj obdržim obstoječe?
 5. Mene pa nekaj zanima. Recimo, da se mi predre pnevmatika ali lahko kličem Mazdino asistenco? Je to opravičljiv razlog ali mora avto obstati naprimer zaradi druge napake na vozilu (motor, ipd)? Namreč razmišljam, da bi odstranil asistenco za vozilo iz zavarovanja...
 6. Ma moja služi fenomenalno...zaenkrat še ne bom zamenjal, saj je stara 3 leta (75.000km)...mogoče konec naslednjega leta naročim, samo bom po vsej verjetnosti počakal na facelift in jo takrat vzel, tako kot m3. V glavnem zaenkrat ni avta da bi mi bil bolj všeč, ker suvi mi na splošno ne sedejo, to pa je nek kupe SUV😎
 7. Uf zdj sem še bolj odločen da bo to moj naslednji avto , od znotraj mi je noro top 😎. Pa motor bo tudi zadosti...kako pa je na avtocesti, si bil kaj?
 8. Dober zgleda 👍. Kje si nabavil, koliko te je stalo in pa ali si moral vrtati luknje?
 9. Mislim da je pri 150 na uro nekaj cez 3000 obratov na g120...g165 jih ima pomoje kakih 300 vec...bodo povedali tisti ki jo imajo😁...150 je meni ok,ni hrupa..za naše avtocestne hitrosti je g120 bolj udobna ravno zaradi daljsih prestavnih razmerij...po drugi strani jo pa ravno to malo zamori pri iskrosti 😁
 10. Ja g165 ima krajša prestavna razmerja, bolj športno. Načeloma je enak motor le softwersko omejen na 4000 rpm...tu imaš link kako zgleda po tuningu graf od g120 CSS Performance Tuning - Galerija vozil - Kategorija: Mazda 3 2.0 Skyactiv-G 120 HP WWW.CSS-TUNING.COM chip tuning, povečanje moči, dynostar, dyno, chip, tuning, css performance, čip tuning, ćip tuning, chip tuning vozil, car, truck, kamion, avto, motor, traktor, kmetijski stroji, alfa romeo, aston martin, audi, bently, bmw... Je pa potem avto precej bolj poskočen...imaš tudi na youtubu e
 11. G 165 nisem vozil gre pa g120 zelo lepo pri tej hitrosti ko si napisal, motor niti nima velikih vrtljajev...jaz jo vozim okoli 150 km/h na avtocesti in mi je super . Če pa boš hotel potem nekaj od nje boš moral šaltati v 4. prestavo, ker v 6. bo lezla bolj počasi. Ima pa nižje vrtljaje pri teh hitrostih od g165, ker ima daljše prestavno razmerje...drugače pa jo čipaš za 300 eur na 170 konjev pa je. Ne vem no jaz sem se jo navadil voziti in mi gre zelo lepo....pomoje bi mi še cx-30 bila dovolj s tem motorjem.
 12. Pozdravljeni. Prodajam strešne nosilce in nosilce za kolesa, če kdo potrebuje...
 13. Prodam strešni nosilec in kit za montažo na Mazdo 3 (letnik 14-18) in 3x nosilec za kolesa. Spodaj linki do prodajanega, komplet prodam za 140 eur. Kupljeno je bilo lani v mesecu maju. Cruz nosilec za kolo Race Lock (940-011) | mimovrste=) WWW.MIMOVRSTE.COM Strešni nosilec za kolo Race Lock s funkcionalnim dizajnom iz visoko kakovostnih materialov. Cruz aluminijaste prečke Airo T128 (924-775) | mimovrste=) WWW.MIMOVRSTE.COM Aluminijaste prečke Cruz Airo T128CM z dolžino 128 centimetrov.
 14. Super. Pa saj to je ja, za pike nabirat pa je že to preveč...dobro, če bi imel vedno polno naloženega potem bi bilo bolje nekaj več tako pa...kaj pa poraba? okoli 7? Bom videl, ko bo čas za menjavo, me že ima, da bi drugo leto...po drugi strani pa ne vem, če ne bi raje počakal facelift pa potem zamenjal...bom pa 90% vzel cx-30, ker nova 3 mi je malo preveč utesnjena zadaj pa ni mi všeč črn strop, notranjost mi je pa noro top 👍...imel pa bi plus/ST/SO...to imam vse kar potrebujem.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.