In sicer je tako da imam namen kupit to strujo...dizla 2.0 140km!
Modelno leto od 2008 gor!
In sedaj me zanima kak?ne so kaj izku?nje glede motorjev...samega avta...so kak?ni problemi?
Od mehanika sem sli?al da ti dizlski motorji naj ne bi bili najbolj?i...da se neke dize al nekaj kvarijo!?
Se mi zdi malo ?udno,glede na to da kar vem o mazdah in taki ki so jo ?e vozli...nobenih pripomb!
Zato se obra?am na vas kot ?oferje mazd, ?e mi lahko pomagate s kak?no izku?njo!
Hvala!
Imam 2.2 CD129, l.2011. Ko sem jo kupoval, so tako pri Mariborskem servisu, kot v Celju na Selmar-ju omenjali, da so s tem motorjem odpravili dolo?ene probleme in res so omenjali neke dize, ki bi naj bile prej kao malo problemati?ne. Zaenkrat sem sicer zadovoljen, z modelom 2.0 pa nimam izku?enj. Lak je pa katastrofa, to je edino, kar imam za pripomnit. Druga?e pa je samo treba vozit, pa redni servisi...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Imam 2.2 CD129, l.2011. Ko sem jo kupoval, so tako pri Mariborskem servisu, kot v Celju na Selmar-ju omenjali, da so s tem motorjem odpravili dolo?ene probleme in res so omenjali neke dize, ki bi naj bile prej kao malo problemati?ne. Zaenkrat sem sicer zadovoljen, z modelom 2.0 pa nimam izku?enj. Lak je pa katastrofa, to je edino, kar imam za pripomnit. Druga?e pa je samo treba vozit, pa redni servisi...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani