BuffaloSLO 0 Napisano 11. november, 2011 Razmak med vijaki na plati??u Napisano 11. november, 2011 ok, jaz sem meril od sredine vijaka do sredine 'diagonalnega' vijaka. Torej je tako merjenje narobe? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BuffaloSLO 0 Napisano 10. november, 2011 Razmak med vijaki na plati??u Napisano 10. november, 2011 5 x 108 ima... ve kdo za kake poceni alu plati??a? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BuffaloSLO 0 Napisano 10. november, 2011 Razmak med vijaki na plati??u Napisano 10. november, 2011 kaj mi lahko kdo pove koliko so mere za mazdo 5 (letnik 11/2008). ?e sem sam prav mero, od sredine vijaka do sredine = 5x104? nikjer nisem zasledil, da bi sploh taksne mere obstajale.. prosim za pomo? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BuffaloSLO 0 Napisano 6. november, 2011 Zimske gume 2011 Napisano 6. november, 2011 nov na forumu.. lp vsem De?ki, dajte mi prosim pomagat, katere zimske naj kupim za Mazdo 5 letnik 2008/11. Rabim dobre in cenovno ugodne hvala Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
ok, jaz sem meril od sredine vijaka do sredine 'diagonalnega' vijaka. Torej je tako merjenje narobe?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani