Skoči na vsebino
zima zima bela in Dizel
Napisano
  je Alex napisal:

Imam isti avto kot ti.Bil sem na -20°C in imel noter nafto od omv.Pred zimo sem dal noter en aditiv proti zmrzovanju.

Model zdraven mene je imel "premium" nem?ki avto in noter petrolovo nafto.Meni je kresnil zjutraj iz prve njemu pa nikakor.

Ne vem, ?e je bila samo nafta kriva ampak jaz vedno tankam samo na omv- ?e posebej pozimi, ker naj bi bila za ve?ji minus.

In jaz vsako leto obvezno zamenjam filter nafte- potem nima? problemov z njim.

Nisem pa dal nikoli noter nobenega benzina. ;)

Mogo?e je bila pa klju?na razlika ravno v tvojem aditivu, ne toliko v nafti. Enako da? lahko pred zimo te Petrolove diesel winter protect dodatke, pa ne bo nobenih te?av. Preverjeno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
  je Boss napisal:

Hehe... ?e koga zanima kako zgleda manipulacija je tale prispevek vzor?ni primer

http://24ur.com/novice/gospodarstvo/cene-b...dno-visoke.html

Kako prikladno se v prispevku vzeli za primerjavo leto 2007 z danes in kako namensko so se izognili leta 2008, ko so bile cene na isti ravni kot danes. In potem populisti?no navr?e? ?e podra?itve ter primerja? z rastjo pla? in folk/zlate ribice so spet v luftu. :bravo:

http://www.petrol.si/ponudba-na-servisih/z...n#petrol-diesel

Bravo pisun?ki novinarski - sam ?e ?akal sem da bodo nametali podatke kolk je drugje ceneje in dali v primerjavo dana?nje cene s cenami drugod izpred meseca dni kot so to navedli v ponedeljkovem prispevku.

Potem se pa taisti pisun?ki ?udijo in spra?ujejo v raznih soo?enjih zakaj je tolk negativizma in ?rnogledosti v Slo - ajojmene kak?no licemerstvo.

Se strinjam s temlje so senzacionilisti?nim pisanjem slo. medijev. Predvsem ?e gleda? recimo Svet na kanalu A stalno kritizirajo, pohvale pa prezrejo. Kam to pele...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.