Skoči na vsebino
Letne gume 2014
Napisano

Zdravo :)

Sem prebral vse te va?e zadnje objavljene poste, sem se odlo?il, da tudi sam kupim Dunlop Bluresponse, jutri grem po njih, drug teden jih bom zmontiral pa bom lahko povedal kako se obnesejo. Pri?akujem, da bojo dobre, mam tud Dunlop zimske pa so super.

Sicer pa je zdej akcija na gumax.net za Dunlop, se mi zdi ugodno za 205/55/16 91V.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nateg avtohise
Napisano

Zdravo,

no ti bom povedal kako je blo pri meni, sicer popravilo ni bilo tako obse?no, so ga pa popravili.

Js sm mojo mazdo kupil v avtohi?i v Celju. V oglasu je bilo napisano, da je avto pregledan po ne vem koliko kontolnih to?kah - ble so tudi navedene. Mogo?e sem meu sre?o, ker sem ko sem avto kupil, sem oglas natisnil.

Zdej ekspert za avte nisem, sem ga pa malo pregledal ob nakupu in ni bilo nekih znakov, da bi mu kaj manjkalo, prau tako so mi omogo?ili 50 km testne vo?nje.

Po 3 dneh, ko sem avto kupil sem ga dal na servis, kjer je mehanik ugotovil da so diski in disk plo??ice ?isto fu?, prau tako jermen alternatorja - se je vidla sled po notranjosti havbe, ker je brusil ob nekaj.

Avto sem peljal nazaj v avtohi?o in jim povedal kaj je narobe - najprej je bil prodajalec gluh potem sem mu pa? povedal par dejstev, ki se nana?ajo na zakon, ki "??iti" potro?nike - prav tako sem zahteval povra?ilo kupnine, stro?kov za servis in goriva ter registracije. Ko sem ?elel kontakt direktorja, da bi ga obvestil, so mi pa rekli da bojo zrihtali - pazi v roki sem ?e vedno imel natisnjen oglas z navedbo, da je avto tip top.

No ?ez en teden sem imel nove diske, plo??ice in tist jermen.

Mogo? sem imel samo sre?o al pa tudi ne, mislim njihova dol?nost je bila da popravijo, glede na podatke, ki so jih navedli ob nakupu - pa ?e eno mese?no garancijo je imel.

Upam, da tudi tebi uspe dose?i, da avto popravijo, sicer pa bi se jes zadeve lotim bolj diplomatsko - to kar si ti na?tel, da avtu manjka, to je velik stro?ek.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.