Iz slik je razvidno naslednje - avto je s TE opremo brez Xenonov zato nima pralnikov lu?i. Avto na sliki ima odbija? z luknjami za te pralnike - se pravi nima originalnega odbija?a gor. Zato obstaja velika verjetnost, da je avto bil zaleten in popravljen glih takole za silo, s prvim odbija?em, ki je pri?el pod roko.
A to je to...sem opazil to luknjo ja...pa mi ni potegnilo zakaj bi bla! Hvala ti...prav ima?...potem takem je bil zaleten...torej to odpade!
Je pa spet tak da nagazi? srno (sem jih ?e par)...pa treba menjat odbija?, havba, kak?na lu?...druga?e pa z avtom lahko da ni ni? narobe...vsaj pri meni je blo tak...
Vpra?anje kaj pa blo pri tem...?e dobim vin number...se to vidi na servisu? ?e so tam popravljali ja verjetno...?e pa ga je delal kdo v svoji gara?i (kar tudi je glede na odbija?)...bo pa te?ka ne?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
De?ki...hvala vam lepa za vse odgovore...res je avto malo hecno skupaj narejen ja...
Gledamo dalje...?e i??em ;D
Bom ?e...zaletaval se ne bom!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani