Pnevmatike 225 45 R19 96V osebna vozila zimske po zelo nizki ceni na LiderPnevmatik · Brezplačno dostavo · Gume internetna prodaja pnevmatik · Razvejana mreža montažnih servisov po Sloveniji.
170,49 komad
Bridgestone LM005 so mi načeloma bolj všeč, ker so boljše v vseh pogledih razen v snegu, ampak so 195,88 komad
Dobesedno samo voda jih nese, pa bi bile v "zelo priporočljivo".
Moje mišljenje je kot vedno, katerekoli gume med deset na testu so ok. Sam veš kaj ti je prioriteta glede voznih razmer (suha, mokra ali sneg) in kupiš najcenejšo od teh!
Ne boš še uštel, saj sam vidiš, da se eni menjujejo na vrhu lestvice z istimi gumami par let.....
Lastniki mazde 6, ima kdo 19 col zimske? Razmišljam, da bi vzel 19 zimske, ker je pri 17 col tako ali tako isto široka guma (225). Kako se obnese v praksi (in katere gume imate)?
Kolikor sem preletel teste, je najboljša cenovna izbira za 19/225/45 96v Vredestein Wintrac Pro. Ubistvu je guma super po specifikaciji za 17 col, če se ne bi tako obrabljala.
Okej, platišča sem kupil, zraven sem dobil še ventilčke z nadzorom tlaka. Imam pa en problem: nič ne piska, lučka ne gori, avto gre!! 😂
Zakaj? Prodajalec mi je rekel, da je treba te ventilčke programirat na moj avto. Enako vulkanizer, ki je celo dejal da nima tega programa za moje ventilčke, ker imajo zaklenjen program za tiste svoje, ki jih prodajajo. Torej... če ventilčki ne bi delali, bi itak gorela in piskala lučka, kajne? Prej so bili na Hyundai, kakšna je verjetnost da so se pokonektali z M3?
Tako je kot piše Gregster, ne rabiš teh ventilčkov, ker imaš meritev preko ABS..... 👍S. ventilčke lahko pa prodaš, niso poceni! 😊
Relacija Ptuj- Slovenska Bistrica, vožnja po omejitvah s predvidevanjem in občutkom, brez oviranja prometa čim bolj enakomerno. Doma čakamo hybrida, pa enega pod krinko že imamo mazda 6 g615 🙃🙃🙃🙃
Ta razlika 0,3 l/100 km po števcu oz izračunana na roke, je bila pri mojem M6 dizlu zelo verjetno na račun regeneracij (izračunana 6,3, po števcu 6,0). Možno, da je tudi pri tvojem X motorju tako??? Pri M3 G120 se je nazadnje izračunana poraba popolnoma ujemala s prikazano (povprečje zadnjih pol leta 6,3 l/100 km). Pri M6 G165 pa še nisem računal, povprečna prikazana na števcu zadnjih 2.500 km pa je 6,4 l/100 km.
Vedno je neka razlika, bom videl v prihodnje kaka bo poraba in izračun. Na M3 g120 je bilo kot praviš skoraj identično kot na roke, le če sem veliko vozil po mestu in v koloni je bila razlika do 0.2lit. Ti pa imaš tudi super porabo glede na to, da je tvoj avto še težji za kakih 150kil.👍
Idealno za gumo 215 je širina feltne 7". A tudi tistih 12,7 mm širša feltna, kot je 7,5 ", gre na vsaki strani ven za cca 6,5 mm. Tako, da guma niti ni toliko raztegnjena.
Točno tako, pri meni je bila čisto ok na 7J, tako da 7.5 bo še vredo. 👍
Jaz imam 11.000 km s skyactive x in je poraba od samega začetka od 5,9 do 6,3. To je izračunana ne po potovalnem, ki malo laže. S porabo zelo zadovoljen
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj pa manjka Falken, ki so na 1 mestu?
Kolega ima na BMW-ju 5ki X Kumho in pove, da so vredu. 😊
Povezava za deljenje
Deli na druge strani