Skoči na vsebino
Testi ostalih avtomobilov
Napisano
dne 1. 2. 2025 ob 18:02 je NevLado napisal:

namerno zmanjšujejo tank za nafto, da bodo vse bolj furali to mentaliteto o 700 km v tanku, da se bomo počasi privadili, da električarji, ki dosežejo 500km, izpadejo dobro

žal, smo na točki propada civilizacije, kot jo poznamo do danes

500km? Jaz praznujem, če dosežem to z enim tankom 😀

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

Ma s temi Jimnyji je isto k z Miatami. Nek kult se je razvil in zdej si vsak neko svojo ceno postavi gor.

Rjavijo pa vsi skp isto :D 

Bi pa mel Jimnyja za gradbišče, k zdej me vsi čudn gledajo, če se kdaj v Miati prpeljem :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5 (2026)
Napisano
Pred eno uro je etcho napisal:

Pa, recimo temu bat, čeprav ni. Ne spomnem se izraza za ta "trikotnik". Bat trikotne oblike? 😊

Vem 😀

Sm mislu da je fora kot "tekočina za blinkerje" ali pa "bat zajla" 😀

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Naj bi bilo v drugi polovici 2025.

WWW.RTVSLO.SI

Sistem sekcijskega merjenja hitrosti na štirih odsekih avtocestnega omrežja bo predvidoma začel delovati v drugi polovici leta 2025. Izbrani dobavitelj opreme, ljubljanska družba Intermatic, je v fazi pridobivanja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano
pred 28 minutami je sportman333 napisal:

preveč negativnih mnenj in negativnosti :), očitno bom še nekaj časa samo bralec foruma mazda :).....

Na koncu itak šteje samo tvoj mnenje :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano
pred 38 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Kar me moti, je to, da so na račun SUV gajbic prenehali proizvajati prave avtomobile. 

Jaz sem pa ful vesel, da podjetje služi na naivnih pa potem vseeno dela fantastične avte kot je MX-5, pa četudi z malo izgube 😎

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.