haha ok ok ...je pa res, da vse te odgovore na tvoja vprasanja najdes na forumu
veliki servis je pri 120.000km in sem jaz dal (pol leta nazaj) neki cez 700 eur
crickov ni, avto je zelo soliden (zelo pogosto peljem relacijo Ljubljana-Pristina, in 80km te poti je v katastrofalnem stanju in se vedno mazda ni popustila)
sam za bolj slikovit opis teh 80km ceste: pozimi, ko je pokrito s snegom peljem velik hitreje kot poleti, ker sneg fila luknje in potem ni treba cik cakat z 40km/h
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
bridgstone blizzak je sportna zimska guma in je super, ce ni kakih hujsih klancev ali pa vec snega...za tiste, ki se vecinoma peljejo po avtocesti je to dobra izbira...za bolj konkretno zimsko gumo je dunlop 3d vseen boljsa (to pa iz mojih izkusenj)
haha 18 col za zimo...za tako dimenzijo je skor vseen a mas letno al zimsko...sploh ce je kaka voda zraven
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mene moti predvsem to, da ti novi avti sam rastejo....
in pol dobis neko okrno ladjo, lahko ima super duper podvozje in vse, sam ce je osnovna masa cez 1500kg pol itak brezveze (pa se visja je poraba, boss zate )
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
haha ok ok ...je pa res, da vse te odgovore na tvoja vprasanja najdes na forumu
veliki servis je pri 120.000km in sem jaz dal (pol leta nazaj) neki cez 700 eur
crickov ni, avto je zelo soliden (zelo pogosto peljem relacijo Ljubljana-Pristina, in 80km te poti je v katastrofalnem stanju in se vedno mazda ni popustila)
sam za bolj slikovit opis teh 80km ceste: pozimi, ko je pokrito s snegom peljem velik hitreje kot poleti, ker sneg fila luknje in potem ni treba cik cakat z 40km/h
Povezava za deljenje
Deli na druge strani