Ne smešno, žalostno. To so znane napake, ki jih mazda večinoma ignorira. Kot ta zadnji primer z zadnjimi varnostnimi pasovi. Ko gre garancija mimo, čeprav pri Mazdi vedo, da je serijska napaka, odštej lepo lagano 1000€. Pa se bodo lahko hvalili na servisih, kako malo napak in reklamacij v garanciji imajo in koliko zaslužka. Saj jaz sem ljubitelj mazd, ampak s serviserji pa nismo na ti.
Lahko, da je samo v Kp tako, a že dejstvo, da je prejšnji šef na sprejemu za vozila dal odpoved, pove vse. In je bil edini, ki je bil res prijazen in je obvladal svoje delo.
V bistvu sem zelo zadovoljen, da mi ni potrebno več voziti avta k njim
🤗
Ja res žalostno, da imate tak M.servis. Jaz bi se preselil na Štajersko, nam se ne kvarijo Mazde pa prijazni so na servisu-zaenkrat.... . 😂
Continental je itak najboljse kar sploh lahk dobis 🙂
Mimogrede omenim, da sem pred lani od soseda na službeni avto dal za foro ene 6 let stare Conti. zimske gume ki so imele prevoženih 10k km in so šle po snegu in drugače bolje kot kake nove povprečne gume! Res pa je, da so bile vredu skladiščene👍
Tako, da tista fora, da so gume po 3-4 letih hin pri meni ne drži.
To sm ravno včer gledu, k sma se s @Husky1290 dobla, on ma 245/35 gor pa pravi da ma 2.4 pumpan in niso nič natlačene skupi, jst pa bridgestonke 225/55 pa mam 2.6 pumpan, pa še kr so stlačene skupi in zgleda kot da bi mel pumpane pod 2 bara o.O
@Boss ti tut maš zdej letne bridgestone ... če so original ne? Kolk pumpaš spredi?
Pri meni enako - imam večino GY gume gor in to že zadnjih 15 let sigurno pa niti ena ni bila nikoli napokana. Je pa res, da GY sem vedno polnil kar precej, 2.6 bara in več. Prve GY Eagle tiste na smrekco je blo treba tud 3.0 polnit, ker drugače je samo robove pobralo.
Pedal box sem kupil takrat se od kalmana je pa DTE pedal box. Ene 250e stane nov, ce se ne motim. Ti ga pa sprogramirajo prav za tvoj avto.
Ampak tole ti ne poveča konjev in navora samo odziv pedala za plin. Ko enkrat spelješ ni neke razlike pri zmogljivosti! Sem že pred časom gledal neke prispevke in se izkaže mapiranje kot boljša varjanta saj dobiš več konjev in navora edino v tov.računalnik ne posegaš s predalom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja res žalostno, da imate tak M.servis. Jaz bi se preselil na Štajersko, nam se ne kvarijo Mazde pa prijazni so na servisu-zaenkrat....
. 😂
Povezava za deljenje
Deli na druge strani