Se pravi (če prav razumem), povzetek; tudi če nekdo istočasno kupi identične nove pnevmatike kot Alex, bodo navidezno sicer identične, ampak VSEENO Alexove boljše?
Za vozit Smrduha, mi je ultra nizka poraba edina svetla točka. Najprej 105kmh in 6. prestava od Vodic do Vrhnike in proti Ljubljani, kasneje nekaj del na cesti in mestne vožnje ter povratek preko Lukovice in Zlatega polja domov (konkretno v breg, zato je naraslo na 4,1L povprečno za teh 97km). Kakorkoli, za recimo Dizelsko porabo 6L na 100km bi potem raje aktiviral domačega Geckota, ki fura na Benz in je zelo varčna ter zanesljiva mašinca.
Na zgornjem posnetku me še najbolj navduši podatek o porabi goriva, pri 90kmh, ker pospešek 0 do 100kmh z 9 sekundami, za 180 teličkov, človeka nekako NE navduši. Je res?
Senad, najboljše ti bo testirati ciljno vozilo in doživeti v prvi osebi, če ti zadeva ustreza, saj so mnenja ponavadi zelo subjektivna. Ne ga šparat na testu, naj zapoje kot Frajtonerca! :)))
Upam, da v živo lepše zgleda kot na fotkah, ker je tule verjetno pod takšnim kotom slikano, da mi nekako čudno izpade. Je pa tudi res, da so okusi različni in važno je zadeva lastniku všečna.
A malce? Na Autoscoutu24 se ccene lepo ohranjenih gibljejo okoli 15 jurjev ali manj, če ni ravno mint condition.
Ta tipo pač živi v svojem svetu in upa, da bo naletu na še kakšnega ubrisanca, ki bo dal tolk denarja pa čeprav si iz tujine pripelje boljšega za pol cene.
Točno to sem razmišljal, da bi kakih 10 do 15 Smukov moralo zadoščati za to zadevo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
9500. Nad 9000 prične opozarjati s piskom.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani