Jaz imam cx5 benzin 165.k.l.2015.vozi se solidno dru?insko..poraba 7do8l.na 100 km.motorju Manka malo mo?i na za za?eteku..pol v vi?jih obratih greee..lahko proba? 2.5.benzin 194.k.gre bolj?e tako ima uporab.f.JEST.lp
Ej...Boss lepa Mazda Sedan .. ?estitke..zdaj tudi mene vle?e da jo probam..nekaj bo treba da se menja za novo ..mazdo.gledam 2.5 benzin...okvirno vse je ?e odprto..lp
Ej Boss dobro napisano ..itak ima vsak svojo razmi?ljanje in razlago..vsak si izbere kaj mu bolj ustreza ...dizel ali benzin.
Meni bolj ustreza benzinski motor glede ?tevilo prev.km.dnevno.plus kratke relacije.seveda bi raj?i kupil.2.5 benz..Turbo.. za nas ga ni mogo?e nabavit v EU. Tako da bom probal Mazdo 6 2.5 benz. AT.menjalnik..lp
Ej.. Alex samo gledam kaj bi nabavil za naslednji Avto najr.Mazdo.Po inf.. cx5 ne bojo ve? delali naprej .verjetno bo nekaj ve?jega cx8..baje.cena uff.novi motor X..na hitro ne vidim nekaj bolj?ega ..saj vle?e konstanto..samo ne kot sem pri?akoval..zato gledam 2.5 benzin motor.M6.ps.Alex bom rabil tudi tvoje inf...lp
Ej..super lahko kaj ve? inf..lahko ZS mi po?lji tvoj kontakt..zdaj imam cx5 benzin.,165.k..saj gre.moram jo fullll na obrate 4 do 6.poka?e svojo.mo?..tudi oblika avta naredi svoje...moral bi probat 2.5motor..lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz imam cx5 benzin 165.k.l.2015.vozi se solidno dru?insko..poraba 7do8l.na 100 km.motorju Manka malo mo?i na za za?eteku..pol v vi?jih obratih greee..lahko proba? 2.5.benzin 194.k.gre bolj?e tako ima uporab.f.JEST.lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani