Ja, samo vedeti je potrebno da takrat ni bilo take gneče na cestah, ampak da je promet potekal bolj sproščeno in dinamično ter ni bilo kopice nepotrebne elektronike.
Ni čudno da jih je večina v Stilotih in ostalem GM koncernu naročevala ter da jih izdelujejo še danes.
Zanimivo pri korejskem Chevrolet-u je tudi to, da se je umaknil iz Balkana leta 2015 in bil v istem salonu skupaj z Oplom ;( tako je narod odštel raje malo več in kupil original
Drug razlog za neuspeh je pomoje tudi to, da niso naredili PSC kot so ga obljubili da bi imeli skupaj komplet modelno paleto Chevrolet kjer bi res lahko izbiral tako kot pri večini znamk.
Verjetno ne veš, da se je uradno poslovil zaradi protesta Evr. Opla na GM in uspel, ker so na veliko kupovali Chevroleye, ki so bili od 3 do 8k€ cenejši od Opela odvisno od modela.... 👍
2004 letnik? Cruze? A ni prišel ven par let kasneje? Vem da sem jaz ravno takrat kupoval avto in je ravno prišel ven Cruze pa Kia cee'd. Leto 2008 če se ne motim..
Res je tam nekje 08-09 je prišel. Jaz sem ga kupil 2011.👍
Mi je znanec ravno danes pravil da je poznal enega z omenjeno limuzino (4-vratni sedan) kateri z omenjenim 1,6 16V katera naj bi mu žrla 11l/100km.
Po drugi strani to ni normalno, saj gre za staro Oplovo tehnologijo, po možnosti motor iz Kadett-a oziroma časov ko nihče ni gledal na porabo goriva. Pa povrh letnik 2004 v top stanju še žre olje.
Najboljša bencinska motorja naj bi bila po njegovem mnenju 1,8 in 2,0
Meni je 8 lit.normalne vožnje kot sem že napisal,Mazda mi pa z enako vožnjo cc 6.5 lit.
Olja niti kapljice ni pilo.Motor je pa enak kot v Astri prejšne generacije.😉
Bom ob priliki pogledal in verjetno bo tako kot praviš 👍
pred 2 urama je Jest napisal:
Jaz pa po pravici povedano nikoli nisem vedel, kdaj se izvaja regeneracija ... in tudi nikoli nisem imel problemov z DPF ... In tudi i-Stop me ne moti, zato se tudi ne ubadam s tem... Avto imam za to, da on meni sluzi, ne jaz njemu ...
Potem ok, lahko odklopis. Kr klima in motor se normalno obarvata in odbarvata modro. Samo akumulator ikonica ne reagira, ostali ikonici funkcionirata normalno.
Si to preizkusil,da veš,da se aku.ikona ne obarva?
Malo smo zalutali pa nič za to,saj mi je šport in košarka super,še zdaj jo igram za hec in rekreacijo. Uh koliko smo jo preigrali...... Na kakem srečanju bi lahko odigrali kakšno partijo saj vidim,da smo Mazdaši pravi športniki....
Je res kar pravi Nejc,dobro se je že od otroštva ukvarjati z razno vrstnimi športi in na srečo sem imel to možnost izkusiti na lastni koži in skoraj ni športa s katerim se ne bi okvarjal,za kar so zaslužni zelo dobri in zavzeti učitelj telesne vzgoje!
Mimogrede omenim,da sva tiste mladinske čase igrala z Juretom Zdolcem v isti ligi in že takrat je bil dober igralec.👍 Jaz mislim,da je šport in dobra volja pol zdravja...
Ko smo enkrat predstavili svoja negdanja vozila ( 101ka, A.R 33 in 156tka, M3 in" Cruze" 1.6 124 km,ter sedanja M3 ) je med njimi bil tudi Cruz. Je res,da je bolj za lagodne in dokaj udobne daljše vožnje (6-6,5lit.),ker po mestu in na kratke razdalje je imel neugodno porabo 8 litrov. Kupil sem nov avto,ker je to vedno tako. Bila je zelo ugodna cena 12.5k€ s polno opremo Champion! Drugi v tej klasi so bili; Megane,C4,Focus,Astra Leon,Golf ,M3 itd.vsi dražji za 3-6k€. Vem,da ni bil nek krasotec ampak takrat je bila situacija takšna,da sem imel z M3 totalko ( nič kriv ) in me je finančno omejilo tako,da nisem kupil nazaj M3 za takrat 18k€, pa še všečen mi ni bil takratni model.😬 Naredil sem malo pod 70k kil.v 7mih letin in res nisem imel niti ene okvare ali bilo kaj,samo redni servis,pa točil in vozil.😃 Prodal sem ga pa tudi ugodno za 5.5k€, je pa res bil očuvan kot vsak moj avto,ker ne delam veliko km. Joj,je bila pa velika razlika,ko sem se usedel v sedanjo M3, neprecenljivo !
So neke meje porabe in zame je 8litrov povprecna poraba prevec za takšen model ce pa tebi ni pa ni, te noben ne sili da mors to brat. Smo imeli chryslerja grand voyagera 1998 3.3 bencinar in avtomatik pa je bilo povprečje 10litrov. Zdaj pa primerjaj v6 al 3.3 motor z 2.0 atmosfercem, 8litrov je preveč. Vzrokov je pa lahko vec mogoce je ogromno prostega teka.
Si imel pa odlično porabo,naš sosed je imel z enakim 12 litrov¡
Če še misliš avto imet jo menjaj čim prej,ker jo verjetno ne boš imel še 250k km,in jo menjal pri 300k km za drugega lastnika,vmes pa trepetal ali ti bo šla u maloro.... Jaz bi jo sploh po tistem kar sem videl in izvedel na M.servisu.
Tečni ste s temi porabami, BMW 520i šestak 150km bencin MB-Portorož 35 litrov bencina leta 99,pa kaj,se nikdar ne obremenjujem s porabo četudi je 10l al pa več,že more bit tak,glavno da je veselje v vožnji
Se ti to splača oz.koliko privarčuješ na ta način...mogoče 200eur ob nakupu, torej 50eur leto oz.manj kot 5eur/mesec....kaj narediš če s temi nisi zadovoljen?
Z vsemi sem bil zadovoljen in vse,ki so priporočljive na testih so ok. Samo poglej kaj vse imajo ljudje na feltnah pa te bo groza.....
Prodaja se ena mazda 6 g165 za 27000€ ima pa mislim da 24000km. Na avtonetu je slika z porabo in povprecje cez 6000km ima 7,9 mislim da. Kaj se samo meno to zdi dosti? Ker jaz se vozim vsak dan 10km do sluzbe mestna voznja in imam povprecje po 5000km 6,4.
Odvisno kako se vozi,s tako porabo jo zagotovo ne špara. Tvoja je pa odlična,konkurenčna dizlašem.😁
Ah ne, saj jih ne mislim kupit. Samo zanimalo me je, če ma slučajno že 3 komplete platišč.
Sam drage so pa ko pes. Kere boš kupil, ko boš te menjal?
Ne vem katere bom kupil,ker bo to čez 2 leti. Ponavadi kupujem tako,da pogledam zadnja testa letnih gum in potem med prvimi najboljšimi po testu kupim najcenejše. Zaenkrat sem bil vedno zadovoljen,nisem pa neki ekstrimist v vožnji,da bi potreboval res najboljšo gumo.
Poleti: imaš v prtljažniku eno od gum iz zimskega kompleta koles
Pozimi: v prtljažniku imaš eno od koles iz poletnega kompleta.
Zato originalne rezervne gume pač ne rabiš niti platišča zanjo ne in jo lahko prodaš al pa daš prvemu Brazilcu, ki prikolovrati mimo. Lohk jo maš pa v kleti in ti dela dren ter jo daš nazaj v avto, ko ga prodajaš.
Ampak, če maš normalno kvalitetne gume je skorej nemogoče narest gumi defekt na avtocesti. Če se že bo zgodil je verjetnost največja na lokalnih cestah. Seveda je pa predpogoj, da maš plac za rezervno gumo, ker če ga nimaš in ti pol samo dela dren v avtu je pač bolje se zanest na asistenco.
Saj te razumem no. Sem ti napisal kak mam jaz narejeno. Gumi defekta pa nisem imel že najmanj 20 let.
Za letne gume je še čas, jaz sem jih menjal, ker sem imel čas pa zelo malo se vozim in mi ni treba na cesto v vsakem vremenu. (zadaj v rezervi je službeni z zimskimi!)
......zakaj pa potem voziš zadaj eno od 4ih,če je ne rabiš? Jaz osebno je nimam ,jo bom pa vzel s sabo takrat,ko grem spet na Balkan ali v kakšne zabačene kraje,da ne izgubim preveč časa z asistenco.
Imam iste mišelinke kot Bini pa sem kr zadovoljen. Tudi obrabe ni ne vem kakšne po 3h letih.
Bo še sneg❄
Prodal,ker so šle za dobro ceno pa gume so drage,zato sem raje kupil 18ke,saj bolj pašejo na 3ko! Snega pa ne bo,ko bom jaz z Mazdo na cesti.😁 Prideš na giro test porabe?🤔
pred 2 minutama je Alex napisal:
Odgovor na prvo vprašanje. Te 19", ki jih je imel Bini, bodo skupaj z gumami Bridgestone kmalu na voljo za zainteresirane kupce. 🤗
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Verjetno ne veš, da se je uradno poslovil zaradi protesta Evr. Opla na GM in uspel, ker so na veliko kupovali Chevroleye, ki so bili od 3 do 8k€ cenejši od Opela odvisno od modela.... 👍
Povezava za deljenje
Deli na druge strani