?e je pa to lep avto ....sicer pa ljudje imamo razli?en okus tak da
Imamo avtomobile in imamo SUV-e. Men so ?al vsi SUV-i ?uda?ki, kot bi vozil kombi - ?e je pa ?e bel za povrh pol pa sploh.
Tale je pa sploh ?uden - nekako v ?rni ali zelo temni barvi je ?e recimo ocena tri, v rde?i ali pa svetlej?ih barvah pa ve? kot dvojko ?al ne zaslu?i, Mazda gor ali pa dol.
Mislim, da se pri nas tudi nekaj dogaja-na bolj?e. Nekaj dni nazaj sem bil z svojo na prvem servisu in so bili extra prijazni in prilagodljivi in na koncu oprali in obrisali na suho avto! Nakar dobim od MazdaSlovenija anketo po mailu kako sem bil zadovoljen itd. Res nekaj ?asa nisem imel Mazde, toda takrat so bili korektni, da ti operejo avto pa niti pod razno. Je povsod tako ali samo pri Selmar?
Men Mazdo pri a-cosmsu tudi operejo in posesajo. Na?eloma pa to delajo samo v okviru rednega servisa.
Ampak ravno to je pomembno za manj?e proizvajalce, ki ne morejo konkurirat z budget ceno. Rabi? nekaj za dvig imid?a in ravno nabriti modeli delajo znamko kultno. Tako sta pre?ivela Mitsubishi in Subaru vendar si upam trditi, da ko popusti imid? ?portne znamke bosta obe znamki ?li papa. Mazda se misli te usode re?iti tako, da gre v premium segment ampak s tako skromno ponudbo.... hmmm, ne vem... bo pokazal ?as.
Japonski proizvajalci z izjemo Toyote in deloma Honde so trenutno ?isto deziorentirani in ne vedo kaj bi. Okoljevarstvo jih je ?isto vrglo s te?ajev.
Mo?ki naj bi po nekaterih raziskavah bili bolj agresivni vozniki od ?ensk. Razlika je, da kadar delajo pi...je na cesti, se mo?ki ve?inoma tega zavedajo, ?enske pa ne, in bodo trdile do konca svojih dni da niso krive. Zato je mene tako strah imeti karambol z vozilom v katerem je za volanom ?enska.
Pa tud, ?e ve da ga je usrala bo lagala do konca. Tudi sam sem imel pred mnogimi leti tako situacijo, ko me je izsilila. Ko je bila ?e v ?oku ji je bilo jasno, da je z zavijanjem v levo sekala nasproti voze?e, a ko je pri?la domov mi je pa po telefonu zabrusla, da sem divjal. Sem rekel, ni problema in sem ji zdrdral eno ime, da jo bo poklical. Me vpra?a, kdo je to? Pa re?em, moj odvetnik in da ni poceni, ter a se zaveda, ?e bo izgubila to?bo, bo morala pla?at ?e njegove stro?ke. No pol pa ni blo ve? panike, je takoj podpisala krivdo.
Ravno to mene zelo moti... torej znaka nekje ni, ker ga je nekdo speezdil plus dejstvo, da se lahko nekdo zgovarja, da je sredi naselja znak za omejitecv 70kmh..
Res smo na trenutke nek nacickan ciganski narod, ki zlahka krade tujo lastnino pod pretvezo "kako j pe to zabavno"...
Je pa samo preprosto neumno...
Sam tole je ?isto posplo?evanje, kot da vsak znak za praznovanje ukradejo. Jaz sem ga recimo pred leti ?e v tolarjih naro?il pri firmi, ki dela signalizacijo. Pa je bila cena okol 10kSIT in so mi ga ?e lepo zavili, samo ma?nco sem moral posebi dat zraven.
No, kaj sem pa jaz napisal za 508?Da je kr neki oblikovalsko. Vi pa, neee, je ful lep.
Keri vi? Sej sem pisal, da je bolj brezveze v ?ivo. Video in slike tukaj ?ist zavajajo.
Peugeot 508 - sem ga videl v ?ivo in zgleda bistveno slab?e kot na slikah ali videu. Notranjost je pa kot bi imel nekdo preve? domi?ljije ampak ?al napa?ne.
?eprav nisem prista? ?rne, se klele moram kar strinjati, ampak vseeno, ?e ?e glih arteona omenjam mi je v?e? tud bel in celo un zenf-zlat. Bottomline, ni te?ko nares lep avto v ?rni barvi, je pa umetnost narest, da zgleda ?udovito tudi v drugih barvah.
Jebemu, v?eraj videl ?rnega Arteona na cesti v vo?nji - si nikoli nisem mislil, da bom VW-je gledal ampak tale je pa res razred zase. Ko jebe Audije, BMW-je, ?e pa VW zgleda bolje. :lol:
O to pa to, takih avtov pred 30 leti ni bilo pa je bilo bistveno ve? makedama in slabih kolovozov kot danes. Ampak ne, danes vse natikajo na 5 cm vi?ja podvozja, za??ito dna, obrob blatnikov in ne vem ?esa ?e, ampak ve?ina teh ne zaide niti enkrat v lajfu iz asfalta v naravo. Marsikateri kupec takih ?udes to razlaga "ja, ampak mogo?e bi bilo pa kdaj treba in je dobro biti pripravljen".
Po zunanjih merah Proceed niti ni tako drasti?no manj?i od moje ?estice je pa res, da nova Mazda 3 sega v polje, kjer je bila Mazda 6 prej?nje generacije. Aktualna ?estica pa je zdaj razred vi?je, recimo tja kjer je BMW 5 al pa Audi 6. Tako, da ?e jo primerja? s tvojo trenutno je res razlika, ampak zame je v tem trenutku ?estica overkill za tisto kar rabim.
a se je vsem ?e resno zme?alo - a vsak avto bo zdaj SUV. Neko? je bil to lep kupe zdaj so pa ta ime zlorabili za neke brezvezne kup?ke pleha - bolj kot Puma bi si zaslu?il ime Hippopotamus. Mislim, resno jaz se ne grem ve?, pa to kar po?enja avto industrija je pa res ?e ?ist brezveze.
V?eraj zamenjal akumulator - po ?tirih letih je bil tolk bogi, da ni dosegel niti 40% kapacitete in to je kao ameri?ka kvaliteta v skoraj 140 letni zgodovini firme. Original je namre? zdr?al 7 let pa ?e bi, ?e me ne bi bilo malo strah, da bi pozimi crknil, ko bi bilo najmanj potrebno.
Zanimivo, da sem moral nastaviti vse od zapiranja oken, do ESP-ja in seveda postaj na radiu, ure. Ampak pazi to, uparjen telefon na Bluetoothu je pa deloval kot, da se ni ni? zgodilo in da 10 minut ni bilo akumulatorja priklopljenega v avtu. Strange.
Nove zadnje zavore
Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk
Jaz tudi kak teden nazaj. Sem najprej mislil, da svoje slike gledam, ker je bilo natan?no tako rjast original in zdaj lep ATE disk z novimi plo??icami. Zamenjane ?e vse gumice pri batkih vklju?no s ?raufi.
Volvo je predrag in tam nekje v rangu svete trojice. Mondeo je pa tako neskon?no plasti?en znotraj in zgleda slab?e/starej?e kot Mazda 6 druge generacije. To je tako dolgo?asje, da ne re?em kvalitete gumbov in ostalega. Edino kar je dobr so peta vrata.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Men pa v kopalnici... sploh zjutri je vse zamegljeno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani