Za dizlaša so to slabe cifre, da dam za avto toliko več kot za bencinca in imam potem nulo ko tankam....
Rajše potem kupim kaj drugega kar pije 4.5lit/100👍
Ko navajaš porabo 4 in pol na 100km, TOČNO TO je razlog, da sem kupil trenutnega ultra varčnega dizla; efficence dynamic. Ter seveda, da se preizkusim še v vožnji dizel vozil, predno izginejo.
Danes sem peljal 6-ko na menjavo diskov in bakrenih podložk. In je moj mehanik občudoval cx30 s katero sem pospremil sina, da sem ga peljal domov. Prosil me je za en giro z njo. Bil je totalno navdušen, pa vozi od vedno bmw-je. Pravi, da tako dobrega ročnega menjalnika ni še videl v vsej svoji dolgi dobi mehanika. Niti na, svojih bmw-jih. 😊
To samo potrjuje moj pravilen nakup z ročnim menjalnikom. 🤗
Je komentiral in rekel, da tole je absolutno PREMIUM avto?
Se pravi (če prav razumem), povzetek; tudi če nekdo istočasno kupi identične nove pnevmatike kot Alex, bodo navidezno sicer identične, ampak VSEENO Alexove boljše?
Za vozit Smrduha, mi je ultra nizka poraba edina svetla točka. Najprej 105kmh in 6. prestava od Vodic do Vrhnike in proti Ljubljani, kasneje nekaj del na cesti in mestne vožnje ter povratek preko Lukovice in Zlatega polja domov (konkretno v breg, zato je naraslo na 4,1L povprečno za teh 97km). Kakorkoli, za recimo Dizelsko porabo 6L na 100km bi potem raje aktiviral domačega Geckota, ki fura na Benz in je zelo varčna ter zanesljiva mašinca.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ob prvi večji okvari ima abnormalno visoko verjetnost, da pristane na ODPADU!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani