Kaj pa je to
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5024270&show=1
A lahko kdo od vas ki ste blizu doma pogleda Jo?a-Borut,....
Dost zanimiva zadev??na, ko se vrnem grem kamot kej do Meng?a!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Meni en stric na smrt trdi, da ma Petrol skupi z OMV na serminu skladisca. Tko da ne vem v cem je razlika.....
Baje je samo Agip direktno iz Italije oz. od drugod od telih omenjenih. No za MOL pa ne vem kako ga tovorijo in od kje! :ne vem:
@Matador - zavarovanje ti bo identi?no kot za 2.3 benz (ki se verjetno ?e pelje kar nekoliko hitreje ob minimalno pove?ani porabi)! :ne vem:
Kaj ?e bi po?asi tole zaklenili, ker se je pubec pa? zmotil, potem teme se pa ve? ne da brisat, ?e nisi admin, jebat ga! :ne vem:
Kake mi?kene knofke ma pa tale stroj na volanu?!
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4898015&show=1
Dost ugodna varjanta, z 2.5 V6 motorjem;
?e bi si ?e kdaj omislu Renoja, bi si verjetno tegale;
Nikakor mi ne uspe spravit pod 10 litrov ko se vozim na LPG (ok, ne vozim se za kamioni v zavetrju, pa ne vozim 110 po AC, itd.), je pa vseeno zanimivo, da je kar ?ejna zadeva, mo?no pa tudi da je pa? moj prasistem na LPG boter ve?ji porabi, kot jo je imel npr. Bo?tjan na istem tipu vozila, ob ultramodernem Autogas sistemu!
P.S. - sicer pa 10litrov na 100 prevo?enih km, zame v ? ?e zmeri pomeni nekako 5,5 litrov nafte za kak?nega Dizlerja (Boss, govorim zelo na pamet, ne me zarad kakih Centov za u?esa potegnit).
Napisano
Pozdravljeni!
Da ne odpiram nove teme, bom tole staro obudil in obrisal z nje paj?evino!
Dilema je pa tak?na;
ponavadi sem hodil LPG tankat na Verov?kovo (ne boste verjeli - pri polnem kestlu pri?param cca. 2 EUR, kar ni ravno razlog za tja hodit, hehe). No pa mi je tale mazda kar nekoliko trokirala oz. ko sem ?elel pospe?evati z bolj nizkimi obrati, je cuknil prvi? pri npr. 2000, drugi? pa pri 3500 obratih.
Potem sem pa se odlo?il menjat taktiko, ?el mal k Petrolu to?it avtogas, pa opazoval kaj se dogaja.
Avto mi je postal precej bolj odziven oz. posko?en, nikakor ne trokira, zvezno pospe?uje.
Zaj pa jaz vas fpra?am (bi reku reporter Milan) - ali je mo?no da je trenutno gorivo na Petrolu bolj?e kvalitete kakor na Verov?kovi (plinski center), ker men se zdi vo?nja precej bolj?a s telim petrolskim in grem z veseljem tankat za tistih 3 cente dra?ji liter goriva, k njim!
Izku?nje z LPG gorivi? :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani