Mislim, da ima znani receptor pred golom bolj?i oziroma novej?i avto. Lahko pa da se motim in je res njegov... pol se ga spla?a kupit, ker ?ez 10 let bo to avto legendarnega Jana Oblaka in vreden ogromno.
Jaz sem originale menjal pri 120.000km naslednje pa po 80.000km. Tresli niso nikoli je pa res, da mal pazim pri zaviranju, ?e se seveda da. Predvsem takrat, ko je de? pazim, da ne bremzam do konca in da nato s pregretimi diski ne zapeljem direkt v lu?o. Pazim tudi na to, da po huj?em zaviranju, ko avto stoji pred semaforjem, ne stiskam bremzo. Raje potegnem ro?no, ?e je potrebno. Tako na?eloma nimam ve? te?av z diski.
Boss, ce je tole mocan avto (tok da deformira gume), kaj potem kaksen Porsche ali pa magari nek A8 4.0tdi z miljon NM navora in vsesplosnevsesplosne moci?
Mazdam se kot kaze tezave z zavoram pri 6ki vlecejo iz serije v serijo. Ne morem pozabit razocaranja glede zavor, ko sem sel z Lagune 2 l.02 na macdo 6 l.03 in to znatno mocnejsim motorjem. Pa sem lahko cca 3 leta uzival v tresenju! Res neverjetno, ampak zalostno!
sej ne gre za deformiranje gum... gre za obrabo (bru?enje) v "stopnico" zaradi pospe?evanja . Avto ima kar dosti navora, da to ni glih neko presene?enje. Ampak Tadej pravi, da se mu to dogaja pri razli?nih gumah tako, da gume odpadejo.
@Tadej7ad a si nove gume kupil tudi Turanzo? V?asih je namre? mo?no, da dolo?en model gum se ne obnese najbolje na dolo?enem avtomobilu. Lahko da je zaradi mo?nega motorja obremenitev na gume prevelika in ti hitro za?nejo stopni?iti.
A pri menjavi si dal nove gume spredaj ali zadaj? ?e si jih dal spredaj a je tudi kaj treslo? Ker ?e je takoj spet treslo pol sigurno niso krive gume.
A imas originalna plati??a? ?e nima? je mo?no, da je luknja na plati??u ve?ja in ne sede dobro na pesto. V takem primeru bo? rabil centrirne obro?ke sicer bo treslo.
Ampak problem je ze v tem, ko prodajalec napumpa kupca, gospod nic vam ni treba delat, avto vse sam naredi...
Ja to je vedno problem... ampak tudi kupci oziroma uporabniki so ratali leni ko kurac. Tud en ne pregleda ve? navodil, da bi jih pa prebral je pa ?e vi?ek.
Vidim pri nas, ko model pokli?e, da mu nato bere? navodila on pa poslu?a in vzdihuje.
Auto luci...bedarija nihce ni vec sposoben v megli in dezju prizgat luci....potem pa se ti siv avto v prsju dezja prikaze kot fantom...
Bedarija je, ?e ne deluje potem res do konca avtomatsko, ampak sam neki napol. Se pravi naj bo narejeno tako, da je popolnoma avtomatizirano, da res ne rabi? ni? pr?kat in razmi?ljat ali naj kej priklju?im ali ne. Se pravi ali naj ne bo ni? avtomatsko, da to?no ve?, da mora? sam priklapljat ali pa naj bo do konca avtomatsko.
Pa ?e za dnevne lu?i bi morala biti OBVEZNA polna avtomatika z vsemi senzorji, ker 60% jih dejansko ne ve, da jim ne gorijo ustrezne lu?i v mraku, megli ali tunelih.
prva generacija je ok, druga pa vsaj pred FL niti ne
Moja je tudi II. generacija in je po 220.000km ?e ?isto jasen ?aromet. Je pa mo?no, da so vmes zamenjali dobavitelja in je bolj odvisno od letnika :ne vem:
Ne bo dr?alo. Zadnjih 14 dni je bila povpre?no 42 dolarjev za sod, obdobje 14 dni pred temi zadnjimi 14 dnevi pa je bila povpre?no 38 dolarjev na sod. Sod je cca 142 litrov, kar pomeni, da je razlika slabe tri cente po litru.
To sem pa dans jaz njih, ker sem se pri lokalnemu dostavljalcu zmenil, da sem ga dobil ?e po v?eraj?nji ceni in pri?paral kar lepo cifro cekinov.
Pa si ziher, da se ni norca iz tebe delal? Tako kot pravi Jest, cene KO od za?etka meseca niso ve? regulirane in jih sproti (lahko tudi dnevno) prilagajajo borznim in tr?nim zakonitostim. Teoreti?no je lahko predv?eraj?nja cena celo vi?ja od v?eraj?nje :ne vem:
A pozna? ?e koga z istim modelom avtomobila? A mu enako nagaja? Ali dela v redu? ?e je to samo pri tebi in kljub menjavi enote je te?ava nekje drugje. Zato sem napisal tisto z napajanjem. Na koncu bo pa napaka v akumulatorju ali pa v sami el. napeljavi, ki ne zagotavlja dovolj visoke napetosti.
Vem da te to ne zanima ampak vseeno si ?eli? da zadeva deluje.
Jaz bi jim vseeno pomagal s predlogom - ?e imajo ?e eno tako trojko in tam vse deluje naj poberejo CMU ven in ga dajo v tvoj avto. ?e bo v tvojem spet sralo je na dlani, da je problem drugje.
Ker v?asih dela in v?asih ne je te?ava verjetno v prepotraten CPU, ki o?itno pri vklju?eni navigaciji preve? toka potegne, napajanje pa ni ustrezno oziroma je pre?voh. SW probleme bi nekako izklju?il, te?ava je po vsej verjetnosti ?isto HW.
podoben problem je pri PC-jih, ?e je napajalec pre?voh potem pa za?ene? grafi?no zahtevno igro pa se sesede samo aplikacija - da? mo?nej?i napajalnik in je vse OK.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hja...ISIS ne dobavlja ve? pocen nafte pa gre lepo spet gor na borzi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani