Pomanjkanje casa je samo izgovor ... Sam sem s Ferilnom uredil skoraj vse preko maila ... Samo za papirologijo sva se zmenila v Ljubljani in uredila v parih minutah ... Torej en ali dva posta s prerekanji okoli politike manj, pa bi imel casa na pretek ...
Sicer pa si dobil kot kaze vseeno dobro ponudbo
bom drug let za?el razmi?ljat prej ampak ?e vedno si mora? termin vzet in se z nekom ob uri dobit... tko pa zavijem v poslovalnico zavarovalnice, ko mam jaz cajt oziroma spotoma...
Upam, da si kontaktiral tudi enega od na?ih klubskih zavarovalni?arjev, ker potem so pa to res najugodnej?e cene zavarovanja.
bi, pa sem kroni?no brez ?asa, da bi se takole uskladil... sem se kr direkt na triglavu zmenil, da ?e bo ponudba ugodna ostanem, ? ene pa grem probat sre?o drugam.... in je zaleglo
Jaz sem mel glihkar zavarovanje + komplet kasko s 50% bonifikacij pa je blo cca 770?. Lani recimo ob istih pogojih 850?. Se pravi kljub dra?ji cestnini sem vseeno ceneje pri?el skozi kot pred enim letom :ne vem:
2,5 s 150KM je bil znan po tem, da je rabil filigransko vzdr?evanje in uporabo, ?e ne se je zelo upiral in lastnikom redno povzro?al sive lase. Osebno bi raje dal roke stran, ?e je to ta motor.
po testih ze, ampak po real lifu dunlop raztura na snegu
na testu je michelin alpin tud top, cez eno leto pa je kot iz plastike
Stare Dunlopove WS M2 in M3 so bile po treh sezonah tudi porazne in drse?e, medtem, ko so se 3D in baje tudi 4D izkazale za odli?ne tudi po nekaj sezonah uporabe. Prakti?no razen strogo vo?nje v snegu niso kej izgubile na oprijemu tudi po nekaj sezonah in to je tisto kar ?lovek pri?akuje od gum.
Jebe? teste, kjer se testirajo samo nove gume in so nekatere tako narejene, da zmagujejo ravno v takih pogojih ter, da imajo nenormalno majhno obrabo a ?e v drugi sezoni misli?, da so ti gume ukradli in vozi? le po feltnah, ker tolk drsi - michelin je recimo tak vzor?ni primer.
Pred leti so en tak test naredili pri Autobildu in takrat je po 15.000 prevo?enih kilometrih zmagal GY UltraGrip 7 kljub temu, da so gume izgubile precej zmogljivosti ampak ostali so ?e ve?. Ampak tudi ta test je nezanesljiv saj ni upo?teval realnih razmer kot so dejanske razmere na cestah vklju?no s solnimi rastopinami, peskom, zmrzaljo, staranjem zaradi vpliva UV ?arkov in pa seveda zaradi let uporabe, skladi??enja med polletjem ipd.
V glavnem na koncu pridemo na dejstvo, da je najbolja, ?eprav subjektivna ocena, posameznih uporabnikov in sam naslednji?l set izberem Dunlop.
Groza... tole je teror nad starodobnikom. Pe ker ******* se je spomnil ri?anja.. pa da ?e to ni dovolj je nalimal ?arkija na streho in ferrari nalepke.
Tale ?tajerski tuning je nalezljiv zdej ?e na koro?ko seka.
To ima? pa prav. Zelo lep primer Slivka, ta bi bil ?e za na 24 ur naslovnico, da ljudje vidijo novo bedarijo vlade
sej to ni nova... isto je blo ?e za ?asa ABC in cestninjenja na ku?icah za vse vozila. ?ist ista zadeva z 1,3m nad prvo osjo. N? novga niso izzumili samo en star predpis so spet privlekli na plano. Se strinjam da bi moralo biti raje po kila?i oziroma po najve?ji nosilnosti sam pol bi ?ele Slivka pizdil
Uradno nafta "zmrzne" pri minus 25 stopinj Celzija. Dejansko pa ima? ?e pri minus 18 te?ave... Sploh, ?e je Petrolova... Vseeno so to precej nizke temperature.
Ne vem ?e je glih Petrol problemati?en, ker pol bi mel sam skos te?ave... Bolj je problem pri tistih, ki avto tankajo enkrat na mesec ali ?e manj. Namre?, ko tankajo je v avtu nafta z aditivi, ki zdr?i recimo -10, v mescu, ko le?i v tanku pa pade temperatura pod -10 pa res nastane problem. ?e pa pogosto tanka?, pa na?eloma ni panike saj me?anico aditivov proti zmrzovanju dopolnjujejo, da v obdobju najbolj mrzlih mesecev zdr?i tudi -24.
Mislim, da si eden redkih tu na forumu, ki lahko tole dejansko sproba v praksi. Zmontiri enga GoProja kuri na glavo pa da vidmo a se v praksi tudi obnese.
Konec avgusta se je cena dvignila za cca 5$ na sod in to v parih dneh potem pa je tako vztrajala celih ?tirinajst dni in zdaj je spet padal za 5$. Tako, da bomo z naslednjo uskladitvijo ter tisto za njo videli ali bo ?lo dol (moralo bi iti dol, ?e ne bodo tro?arin dvigovali).
?e malo spremlja? dogajanja na trgu si lahko ?e kak?en teden al pa 14 dni nazaj zra?una? kolik?na bo pocenitev ali podra?itev... je pa hecno, kje so de?urni nerga?i, da zdej k gre dol pa se nih?e ne oglasi. Aja pa da ne bo narobe razumljeno, tako kot zadnji? ni bila vlada odgovorna za dvig tudi danes ni zaslu?na za zni?anje... edino, da niso posegli v spremembo tro?arin.
Pac za ta danar je avto to to, in vem da ima oba zadnja blatnika gnila kar je pac bolezen vseh Mazd, pac sem skromen in meni je avto lep ceprav je piskov in je treba nekaj ??? vloziti v njega da bo PIKA na i,...
LP
to je bistvo... da bo lep je treba nekaj vlo?it in kot sem lahko iz slikic videl ta stro?ek ne bi bil majhen - zato pa sem rekel, da za tak denar lahko dobi? nekaj bistveno mlaj?ega in celega.
Druga? pa za kak?nega entuziasta, ki zna kej sam narest je pa takle projektek lahko ?ist lu?tna zadeva... za mal denarja dobi? dobro platformo za testirat kolk si mojstra
Kaj bi pa rad? Da je pozla?ena? Za 250? je v odli?nem stanju... In pa za polnoleten avto...
hja, se pa? ne strinjam, da je avto lep... ker pa? ni, ?e je gnil in ja tudi tak letnik in tudi mlaj?i za podoben denar se avtomobili prodajajo, ki niso gnili in v res lepem stanju, kar pa? ta Mazda ni... ?al, pa ?e se vsi na glavo postavte... je pa poceni, to pa dr?i.
Je pa vsaj prodajalec po?ten in je takoj napisal, da je avto srednje ohranjen in navaja le, da vse deluje.
Inaunthentic Chivas is the easiest to identify because the original seal on the bottle top has a batch number that must correspond with the batch number on the Chivas sticker on the body of the bottle. In counterfeit bottles, the seal, made of foil, doesn’t fit perfectly and has creases because it has been pasted by hand.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani