Skoči na vsebino
DPF filter
Napisano

priklopi na tester in poglej kaj ga maltra. Najverjetneje je EGR ventil za spucat. Imel enak problem?ek. Za vsako minimalno napako vr?e v safe mode, tako da ni nujno da je kaj huj?ega :prstgor:

Zna bit EGR lahko pa je tudi eden izmed senzorjev na DPF filtru.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ma dejte Klobaso poslu?at - on je en navaden zdrahar.

Sej je pri dvigu cestnin tud tulil, da bodo nekonkuren?ni - proti komu bodo nekonkuren?ni? Proti letalskem prevozu, ladijskem, ?eleznicam? Ne vem sam mislim, da nas ima tale mo?ic za neumne in nam prodaja vse mo?ne bu?e.

Je pa hecno, da se pajac ni oglasil lani, ko je bil diesel ?e za 5 centov dra?ji kot je danes. Aja sej res, lani je bil ?e Majer na oblasti, proti svojim pa res ne sme pizdolirat. :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Tko kot sem rekel - gola cena je do centa enaka kot pri nas

razlika je le v dajatvah:

SLO: tro?arina 0,512? + 0,035? CO2 obdav?itve za ovce in je to skupaj 0,547? + 0,27? DDV = 0,817?

HR: tro?arina 0,45? + 0,0 CO2 (EU jim bo hitr predpisal davek za ovce) + 0,286? = 0,736?

in to je pol razlika v kon?ni ceni goriva

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup delovna "mule"
Napisano

Ja baje so kar vzdrzlive masine, bomo probali kako laufajo in do gdaj, drgac pa ma tank 80litrov

A pa bo kdaj poln? To je zdaj vpra?anje, ker dat 120? za poln tank je kr zalogaj. :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Saj jaz kot smrkavec sam tud mislil kaka raketa je bil Yugo45 s pobru?enimi cilindri in malo bolj odprtim frgazerjem tko, da je stisnu ven ene 60KM in je ?el "neverjetnih" 155km/h.

Pol ?ele k sproba? karkoli drugega vidi?, da si mel nepremi?nino. sramezljiv

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Qurba, sem ?e mislil, da berem BMW forum :lol:

Sej na Honda forumu je podobno - bo Symon povedal, k je zdaj tud honda "?lan". :P

V glavnem, ?e je za pohvalt postavca pol je treba pohvalt pa ne glede od kod je bejba. :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

boh ne dej... da ti bo filter zabasalo, pol pa sploh ne bo? ve? rabu regeneracije, ker bo motor zadu?ilo :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

To se pravi, da ?e moj dizel na taki relaciji in isti hitrosti po?re za pol litra ve?, ni nekaj vredu z njim... <_<

Ne more? takole primerjat... obadva bi morala isto ?tartat in peljat z isto hitrostjo in tempom. Potem bi pa lahko rekel kolk je realna poraba.

Druga?e pa se septembra dela primerjalni test z naslovom "poraba II" pa si vabljen, da preverimo kolk je kej na tem.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.