Evo sem danes zmontiral pre?ke in 3x nosilca za kolesa...je kar OK, tako da bom obdr?al, sem peljal 2 kolesa za test pa je bilo vse v redu, samo pomoje se s kolesi ve? kot 100km/h ne bom vozil...sem mislil, da me bo tista ?rna stvar ki se zatakne za vrata motila pa me niti ne (razen tega, da se bodo tesnila malo deformirala ), ker je kolikor toliko temen avto, ?e bi bil svetlej?i pa bi grdo zgledalo, pomoje ...za ob?asno rabo je v redu (imel bom na strehi do septembra pol pa demontiram za letos), druga?e pa itak najbolj?e na kljuko...za ene 3 leta bo, pri novi bom pa vzel kljuko .
Zato so pa bolj?i original nosilci, ki se privija?ijo na streho.
Druga?e pa jaz nosilce vedno odmontiram in jih ne vozim na strehi,
?e jih ne potrebujem-se pozna na porabi, pa ?e zgleda ne najbolje.
?ez 160 je en sam nosilec bicikla za na streho kakr?nega si ?elim (thruride)
Obstajajo testi in rezultati ka?ejo na to, da ni glih vse kar prodajajo, varno. Verjamem da nekomu ni ?koda koles ?e niso prav draga, mogo?e mu ni ?koda lastnega avta, moralo bi mu biti pa ?koda vsaj drugih avtov. Sodelavec je na avtocesti nabasal na pokrov ene ?ip truge. Pri tem je imel zanesljivo bistveno ve? ?kode kot jo je imel lastnik truge zaradi izgube pokrova.
BTW, danes sem pri Potokarju videl Thuleja za 3 kolesa - takega ki se ga da zlo?it da gre v prtlja?nik za 430? (velocompact)
Edit: na mimokrste je ?e 10 ojrov cenej?i. To pa res ni nek dnar.
Sam vozim na Thule nosilcih karbonsko specialko, ki ni ravno poceni, in ?e nikoli ni bilo te?av.
Thule nosilci niso poceni, so pa izredno prakti?ni za uporabo in delujejo zelo kompaktno.
Kako pa pridejo pritrjene originalne pre?ke? Gledal sem Cruz alu,tudi aerodinami?ne in pa pritrdilni set pa je 110 eur+3x cruze alu bike holder...znese vse skupaj okoli 270 eur. S koliko kg pa lahko obte?i? streho?75kg? In pa s kak?no najve?jo hitrostjo se lahko potem pelje? recimo na avtocesti?
Na servisu so mi zamenjali letve na strehi, ker se original nosilci privija?ijo v streho. Cena menjave je okrog 20-30?.
Kupil sem Thule proride 591 nosilce, s katerimi brez problema peljem tudi 140 km/h.
So zelo mo?ni in enostavni za uporabo.
Za trikrat na leto mi ni, da bi na avto montiral kljuko.
Torej, danes se vozim po avtocesti, in ugotovim slede?e. Pri hitrostih nekje nad 120 km/h se tresejejo ogledala. Stari o?e je imel CX-5, eno prvih modelov (2012) in je imel identi?no te?avo, zato prav ne morem verjet, da se zadeva do letos (2018) ni odpravila, ali pa sem zgolj jaz lucky nesre?ne?. Kaj storiti? Sedaj, ko avto ?e utekam, ne grem preko 140, ampak ko bo avto 1x ute?en, takrat grem pa redko pod 130, vozim vecinoma med 130 - 180. Kako bo ?ele takrat treslo? Spomnim se, da so na cx-5 zadevo re?evali z lepilom, ki pa ni kaj prida izbolj?alo zadeve...
Ps. Heads up displaya sem se navadil. In hvala vodstvu foruma za spremembo imena teme.
Zanima me ali si uspel re?it zadevo s tresenjem vzratnih ogledal?
Moja se tudi malo tresejo, ni ne vem kak problem, se skoraj ne opazi.
Na servisu so mi rekli naj zadevo posnamem, da vidijo kaj se trese
Pravkar sem vpla?al Mazdo 3 G120 sedan. Dobim jo v ponedeljek. Bil na dolgi testni vo?nji, vse super, razen na motor se bo treba navadit. Prihajam namre? iz Civica 2.2 D (340N/m pri 2000 rpm). Razlika zelo o?itna pri pospe?evanju in porabi, ?e posebej na avtocestnih relacijah. Moja gre vsekakor takoj na brisanje blokade nad 4000 rpm, da bo vsaj na visokih letela.
LP!
Ja je kar razlika, ?e ta motor primerja? z dizlom. Moja Mazda je dnevno na relaciji MB-CE in se mi ne zdi, da kaj dosti pogre?am dizla-razen pri porabi in pospe?evanju iz nizkih obratov. Moja 165G pri 140km/h in nad 3500 rpm prav lepo pospe?uje!
Hvala! Zanimivo, jaz pa sem ravno hotel kupit tega va?ega, potem pa ga je nekdo zaaral (verjetno ste to bili vi), potem pa so mi ponudili mojega temno plavega, z belim usnjem, in sem vzel brez oklevanja. Sre?no vo?no tudi vam, odli?en avto sva kupila!
Ps. Danes pa res prilo?im slike
Ja to sem bil jaz .
Mi je prodajalec ?e ob prvem ogledu povedal, da se nekdo zanima za ta avto.
Kaj mi lahko da? kak?en kontakt za SD kartico za navigacijo?
Na ebayu jih je koliko ho?e?, samo me je malo strah ?e delajo.
Avtor teme ima veliko sre?o-tudi jaz sem gledal ta avto in za njega skoraj pla?al aro. Na koncu sem se odlo?il, da ne potrebujem belega usnja in radarskega tempomata in zaaral temno sivega z enakim motorjem in revolution opremo.
To naj bi bila edina avtomobila v Sloveniji s tem motorjem-G165.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja to je samo zapoznelo obvestilo za decemberski update.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani