Jump to content

kupid

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 dobro

About kupid

 • Rank
  Kotalko

Other informations

 • Car modell
  Mazda 3 G165 Revolution-MY2018

Profile Information

 • Gender
  Moški
 • Location
  Maribor

Recent Profile Visitors

676 profile views
 1. Ce bo komu pomagalo, sem ze dosti stevcev in displajov spoliral s polirno pasto poly watch za pleksi steklo. Odlična zadeva,ki je prvenstveno namenjena za poliranje šipic na starih urah. Nabavis pa jo lahko pri kitajcih za par dolarjev.
 2. Se opravičujem,končno sem pogledal v ženin avto kako izgleda vse skupaj. Žal ti manjka en par teh distančnikov. So pa vsi štirje enaki. Pošiljam navodila. Lp
 3. Jaz imam originalne nosilce za trojko sport. Bom jutri pogledal navodila oz. nosilce,ker mi ni čisto jasno o katerih distančnikih je govora.
 4. Nadgradil sem Mazdino navigacijo in za 7 GB potreboval 3 ure. Sočasno sem nadgradil še navigacijo v BMW-ju, kjer mi je karte velikosti 34GB naložilo na ključek v 1 uri. Še sreča, da Mazdine karte niso tako velike,ker drugače bi to trajalo cel dan😁
 5. Original SD kartico sem jaz skopiral na večjo kartico v Mazda toolboxu in deluje odlično.
 6. Pozdravljen. Bi mi poslal korito po pošti?

  1. Show previous comments  2 more
  2. Gregster

   Gregster

   Aha, sem videl, da 25€. 

   Kr pošlji na naslov:

   Grega Oblak, Dolenje Brdo 19a,

   4223,Poljane

    

  3. kupid

   kupid

   Pozdravljen,

   Super,jutri dam na pošto.

   Lp

  4. Gregster
 7. Me res zanima če komu dela pravilno. Meni še vedno kaže vse omejitve na bivših cestninskih Vransko in Tepanje.
 8. Tudi meni po vseh posodobitvah kart, se vedno javlja cestninsko v Vranskem in Tepanju. Za ostale pa ne vem.
 9. Tudi meni se na prejšnjem modelu trese samo levo ogledalo. So mi ga zamenjali,ampak ni nobene razlike. Glede čričkov sem pa zelo zadovoljen, se me izogibajo😁
 10. Ja sam si že dve leti lastim G165 in je super avto za vozit. V primerjavi s šibkejšo različico ji krajši menjalnik pomaga, da na avtocesti leti noro, sploh ko enkrat doseže 150km/h in je na splošno zelo poskočna. Je pa res da je zaradi večjega števila vrtljajev glasnejša in požrešnejša. Doma imam še BMW 1 118d, 2018 letnik in če ju primerjam sta mi oba avta noro dobra za vozit! Mazda je udobnejša in stabilnejša pri velikih hitrostih, kjer je veter ne prestavlja tako kot 1ko. Je pa res, da ne deluje tako dobro sestavljena kot BMW 1-zunanje in notranje ogledalo se trese na avtocesti(zamenjano i
 11. Tudi na moji Mazdi prejsnje gen. je treslo samo steklo v stranskem ogledalu. Po zamenjavi v garanciji se stanje ni izboljsalo. Pac se navadis....je pa cudno da Mazda teh napak, ki se vlecejo se od prejsnjih serij ni odpravila.
 12. Ja to je samo zapoznelo obvestilo za decemberski update.
 13. Torej, da sporocim da je z lucmi vse ok, se vedno pa ne vem zakaj se dnevne luci niso prizgale takoj ko je zena speljala. Mogoce se prizgejo pri vecji hitrosti? Je pa avto prej stal prizgan 10 minut na mestu, ker je bil na njem sneg in sem ga cistil.
 14. Ja samo meni podnevi ni svetilo cisto nic, ce sem imel na auto. Preverim jutri kako bo.
 15. Tudi jaz sem mislil,da ne svetijo,ker je avto stal z rocno zavoro,ampak je potem zena odpeljala in se vedno nic. Sem danes zvecer poskusil in so se v temi normalno prizgale kratke luci na auto. Preverim se jutri kako bo podnevi ali se bodo prizgale dnevne luci.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.