Jump to content

kupid

Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 dobro

About kupid

 • Rank
  Kotalko

Other informations

 • Car modell
  Mazda 3 G165 Revolution-MY2018

Profile Information

 • Gender
  Moški
 • Location
  Maribor

Recent Profile Visitors

135 profile views
 1. Me res zanima če komu dela pravilno. Meni še vedno kaže vse omejitve na bivših cestninskih Vransko in Tepanje.
 2. Tudi meni po vseh posodobitvah kart, se vedno javlja cestninsko v Vranskem in Tepanju. Za ostale pa ne vem.
 3. Tudi meni se na prejšnjem modelu trese samo levo ogledalo. So mi ga zamenjali,ampak ni nobene razlike. Glede čričkov sem pa zelo zadovoljen, se me izogibajo😁
 4. Ja sam si že dve leti lastim G165 in je super avto za vozit. V primerjavi s šibkejšo različico ji krajši menjalnik pomaga, da na avtocesti leti noro, sploh ko enkrat doseže 150km/h in je na splošno zelo poskočna. Je pa res da je zaradi večjega števila vrtljajev glasnejša in požrešnejša. Doma imam še BMW 1 118d, 2018 letnik in če ju primerjam sta mi oba avta noro dobra za vozit! Mazda je udobnejša in stabilnejša pri velikih hitrostih, kjer je veter ne prestavlja tako kot 1ko. Je pa res, da ne deluje tako dobro sestavljena kot BMW 1-zunanje in notranje ogledalo se trese na avtocesti(zamenjano i
 5. Tudi na moji Mazdi prejsnje gen. je treslo samo steklo v stranskem ogledalu. Po zamenjavi v garanciji se stanje ni izboljsalo. Pac se navadis....je pa cudno da Mazda teh napak, ki se vlecejo se od prejsnjih serij ni odpravila.
 6. Ja to je samo zapoznelo obvestilo za decemberski update.
 7. Torej, da sporocim da je z lucmi vse ok, se vedno pa ne vem zakaj se dnevne luci niso prizgale takoj ko je zena speljala. Mogoce se prizgejo pri vecji hitrosti? Je pa avto prej stal prizgan 10 minut na mestu, ker je bil na njem sneg in sem ga cistil.
 8. Ja samo meni podnevi ni svetilo cisto nic, ce sem imel na auto. Preverim jutri kako bo.
 9. Tudi jaz sem mislil,da ne svetijo,ker je avto stal z rocno zavoro,ampak je potem zena odpeljala in se vedno nic. Sem danes zvecer poskusil in so se v temi normalno prizgale kratke luci na auto. Preverim se jutri kako bo podnevi ali se bodo prizgale dnevne luci.
 10. Ima kdo kako idejo,zakaj ko je stikalo na auto,ne svetijo dnevne led luci? Drugace zarometi delujejo,ko stikalo preklopim na pozicijske,kratke in dolge luci. Na auto nastavitvi pa ne sveti nic.
 11. Zato so pa bolj?i original nosilci, ki se privija?ijo na streho. Druga?e pa jaz nosilce vedno odmontiram in jih ne vozim na strehi, ?e jih ne potrebujem-se pozna na porabi, pa ?e zgleda ne najbolje.
 12. Zdi se mi, da sem prebral 75 kg. ?e pelje? 4 kolesa ni problema, razen ?e ima? vsa 4 elektri?na ali downhill
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.