No da ?e tukaj malo napi?em o problemih ki jih ima tudi Alfa....
Pred ?asom sem pisal da se mi dogaja ob?asno...da mi avto za?ne zgubljat mo? in se trest v 5. in 6. prestavi.... zadnje ?ase pa tresenje tudi pri hitrosti 70 - 80 km/h ...in je o?itno povezano tudi s tem....
Najprej sem mislul da se mu to za?ne dogajat pred regeneracijo DPF filtra..ampak o?itno to ni to...
Avto mi je zadnje dni... do v?eraj precej treslo... nakar sem ga precej razpihal na AC in avto te?e kot urca, tako da ?e i??em razlog te anomalije.
Ta teden bom na servis peljal in ga pustil tam dokler ne odpravijo napake (garancija).... zega (Servis Dr. Alfa) mi je rekel, da obstaja mo?nost, da je nekaj narobe z ventili??? ne vem pa to?no katerimi... in da je to o?itno znan problem...ampak da more testirat avto nekaj ?asa da lahko potrdi tezo...
Se komu sanja kaj bi lahko blo?
LP David
Feel free....
Katero low budget priporo?a? v danem trenutku Bossman?
Feel free....
Po dopustu se zopet ogla?am.
O?itno je bila vmes Davidova trojka prodana, samo nisem bil kupec.
Me pa zanima kak?na so mnenja o 6ki z 1.8 bencinskim motorjem? Kako je tukaj pri vzdr?evanju? Kak?na je dejanska poraba? ?e vedno smo pri letnikih okoli 2005.
V ?etrtek sem bil tam na kavi.. pa je ?e vedno veselo ?akala na novega kupca... tako da po mojem jim je oglas potekel. :ne vem:
Feel free....
Hm... kaj pa nardi? ?e na netbooku nima? opti?nega izhoda? :ne vem:
Feel free....
Ne ne... premislu sem si ?e ene parkrat preden sem jo res dal iz rok... :ne vem:
Avto je v tej avtohi?i od junija 2009.... imela pa je samo mene za lastnika, pa zdej avtohi?a.
LP David
Feel free....
Ma? link v zgornjem postu...
LP David
Feel free....
Napisano
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani