Točno tako, @Boss, se povsem strinjam! Mogoče edino z majhno razliko: en je cepec in zato dela škodo, drugi je pa naiven in zaupa naftnim pijavkam, pa zato dela škodo...
Enkrat nekoč, davno že tega, smo imeli debato, a lahko traktorji tankajo kurilno olje. Vsi ste mi takrat razlagali, da ne, ker neki inšpektorji to pregledujejo in lahko zaplenijo traktor ter da kurilno olje ni enakovredno nafti in tako dalje...
Danes pa na Petrolu naletim na tole:
A lahko potemtakem v BTjca, ki je napol trahtr, tankam polovico kurilnega olja?
Če se kdo želi prepričat, da tole ni izdelek umetne inteligence: benzinska črpalka Petrol v Martjancih.
Sem šel iskat homologacijo: 2500 kg je največja dovoljena teža vozila po homologaciji. In mislim, da jo kar redno dosegamo, ker je veliko voženj pod polno obremenitvijo...
Imam eno vprašanje, pa ne vem, kje naj vprašam. Mogoče še najboljše tukaj...
Torej, v ponedeljek dopoldan moram od Nove Gorice do Krškega, pa me zanima, kakšne prigode lahko pričakujem, sploh od Grosuplja naprej, ker baje so tam tudi neka gradbišča na avtocesti...
Ampak, če bi se pa prodajalec streznil pa si priznal, da to ni primerno za prodajo in bi ga šenkal, ga pa takoj vzamem. Sicer je potem precej stroškov, dela in časa, da se stvar obnovi, ampak jaz bi dobil spodoben in trpežen stroj... Tako, da, če ga že misli peljat v prešo, ga lahko pripelje k meni na dorišče in pusti tu, bi mi prišel prav...
Na prvi pogled deluje kot vsak drugi BTjc, ampak ko sem šel brat opis, sem pa ugotovil, da je ta avto nekaj posebnega:
Nastavljiv sedež po višini BTjci niso imeli. Nastavljiv volan po globini tudi ne. Pa tudi medosna razdalja ni podaljšana, vidim, da ne. Tudi vzmetenje ni ojačano, vsaj iz slik je videti, da je gor originalno vzmetenje. V opisu piše, da so vzglavniki na vseh sedežih, na sliki se pa lepo vidi, da jih zadaj ni. Normalno, saj jih "1,5 kabina" nikoli ni imela...
So pa zadnje luči menjane s poceni nadomestkom (originalne luči so po 250€ za kos. Te, ki so gor, so po 40€ za kos). Kdo ve, kaj vse bi odkril, če bi si avto pogledal v živo...
Toliko o zagotavljanju verodostojnosti v Avtohiši Vrtin.
Je pa zanimiv volan. Kljub letom in kilometrom se ne lušči - tako kot se mnogim drugim na tem forumu...
Mah, kaj pa vem... Veš, @Boss, Mazde ponavadi ne sluzijo iz karterja in menjalnika - zato pa tako rade rjavijo... Če bi po malem sluzilo iz karterja in menjalnika, bi bilo ves čas prepojeno z oljem, pa ne bi rjavelo, kar je tudi svojevrsten plus in podaljša trajanje avta...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Točno tako, @Boss, se povsem strinjam! Mogoče edino z majhno razliko: en je cepec in zato dela škodo, drugi je pa naiven in zaupa naftnim pijavkam, pa zato dela škodo...
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani