Pri nas vulkanizerji vsi filajo gume na 2.5! Letos npr. Twinga,Xceeda, Passata, cx-30 in temu praviš ti strokovnjaki! Pri vas pa očitno 2.7-2.8.,ker je opazil, da sami sploh ne pumpate vmes in bi bile čez dva mesca 2.2 kar je pa strup za gume
Meni pogleda tablico. Če si moški in sumljiv, še vpraša, če bi rad odstopanja.
Pa fantje,a imate pri vožnji prižgano glasbo? Ali celo pot samo poslušate in gledate , kaj boste slišali oziroma našli kake čričke.
Na Alfi mi je počil nosilec armaturke in se je kotalil po njej sem in tja.
Počen del smo ven polovili. Samo ni bila več fix. Izredno moteče je bilo, ko je na luknji (seveda doplačano športno podvozje in nizkopresečne gume) in v tišini glasbe (ja EDM ima tudi tišje izseke ...) ali pa med govorjenjem spikerjev amaturka spokala. Teh tihih pritajenih par krck, je bilo dovolj, da sem bil nervozen.
Sem pogruntal da največ v dežju. Kaj bi bil problem? Tudi prometni znaki dostikrat zmotijo kamero in misli da je avto pred mano. 🙃
Ta sistem matričnih je bil pri oplu svetlobna leta boljši in naprednejši. Mazda tega ne obvlada.
Tudi Fordov sistem je top.
Preklopi na dolge, samo izven naselja. Prav se vidi kako sveti mimo sprednjega avta. Levo in desno...
Če je preveč avtov nasproti in spredaj preklopi na kratke. V trenutku, ko lahko začne podaljševati snop in podobno....
Verjetno nimaš kaj, pač ni najbolje razvit. Isto kot enim pobira prometne znake iz tovornjakov, avtobusov itd.., meni pa je v 6 letih 3x prebral znak iz izvoza avtoceste, drugače pa v nulo dela tempomat.
Ima pa vsak avto svoje hibe, tudi Ford. VW in Alfa imata dosti boljše parkirne senzorje. Hyundai je podobno čudo kot Ford.
Jaz tud nikoli ne uporabljam tega sredstva, ko so kolesa na avtu. Le ob menjavah očistim, da ne špricam bo diskih in čeljustih. Hmmm mogoče pa je to res lahko vzrok. Ker tam na slikah res tko zgleda, kot bi kaj špricnilo gor.
Perem s Sonax vedno. Špricam po felni. Pustim 2-3 minute in s kartačo ščoham. Gume se izogibam, če leti po disku, mi je potrata sredstva, tako da se tudi trudim to zmanjšat.
A je machine grey Mazdina barva tako tanka in zanič? V petek je bila prva vožnja zjutraj po posipani cesti pa imam na havbi že par pikic oziroma odkruseno barvo.
Kaj bo po zimi? Katastrofa od barve.
A so druge barve kaj bolj vzdržljive in debelejše?
To ni normalno.
Ena zimska...
Tak je z novimi barvami. Alfa 2010 je bla metalic in je bla top barva. Celo značko proizvajalca barve je imela (BASF).
Na Focusu, ki je perla, se kamenčki na haubi poznajo. Pač po 6 letih je nekaj okruškov, do belega primer-ja. Pa se ne sekiram.
Avto služi, kupec po 8Y ali več pa ne bo plačal več, če teh pikic ne bo.
Pa drugače so moji avti šolsko vzdrževani. Je imel stric na tehničnem velike oke.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo, konec ljubezni do Petrola.
Tankal sem sredi kraja z največ prebivalci (če rečem kaj drugega, so že ble reklamacije) in na ročki E10.
Bom pa Orbana tankal, pa ko bo dovolj plusa pa 100-tko pri njemu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani