. Ali je bolje, da se jutri peljem z novim avtom nazaj na Obalo po stari cesti in ne po AC glede na to, da je motor nov in visoki obrati niso zaželjeni prvih 1000 ali 1500km? Kako dolgo moram dejansko paziti glede tega?
Na avtocesti preko 4000 obrato po omejitvi ne bo šlo.
Tako da ne vidim ovire.
Edino, kar je bilo pri meni svetovano, je da občasno naj vozim, del po avtocesti v 5., da ni mašina konstantno na istih obratih.
Pri nakupu CX-30 sem bil zadovoljen s prodajalcem Avto Močnik.
Pri po prodajnih aktivnostih pa niti ne. Me že moti osnova- obljuba, vas bomo poklicali v roku 14 dni, pa od tega ni nič.
Potem ponovno, vas pokličemo čez en teden. Pa spet nič.
Ne vem no, kot da jih moram klicati in prositi, dajte no odpravite napako v garancijskem roku.
Vsakič po nakupu ali servisu pa že v salonu pove, da bom dobil od Mazde za izpolniti anketo in da je ocena 8 že slaba.
Oceno sem dal 5, še to je preveč.
Poznam.
Reševal na Hyundai-ju s komunikacijo po elektronski pošti in zahrozil z vračilo kupnine, če pridem z odvetnikom, ker me bo stal več kot del.
Na 1x smo uredili v tednu dni.
Oceno sem dal 3 in napisal kaj so me vozli vamo tamo. Ni me Hyundal poklical ne poslal opravičila. Servisu sem označil, da ne želim, da me oni pokličejo.
Pišeš kot preročišče v antični Grčiji. 10 let nazaj guma, si lahko vsak po svoje razlaga. Za mene je to stari model, izgleda, da je za tebe to 10 let nazaj proizvedena guma.
Mislim, da te razumem zdaj.
Kje lahko kupiš premium 10 let star DOT? Toyo ni premium.
Raje grem na javni prevoz, če nimam denarja za kaj boljšega od teh dveh ponujenih opcij.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Mogoče pa je le res:
https://necenzurirano.si/clanek/novice/petrol-mol-crpalke-kobal-transport-gatis-vozniki-bencin-dizel-cisterne-iran-1887564
Mol pa je tak Madžarski, pa vemo s kom drži.
Popravljeno od godlikePovezava za deljenje
Deli na druge strani