Prijateljica se zagledala v takega mini kabrioleta, pa me zanima če kdo ve kaj bo potrebno biti pazljiv, če grem na ogled?
Fiat 500C :: Avtonet ::
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
10-valjna zver, le oblika mi tale E60 oz.61 nikoli ni bila všeč, tudi noter je obupen
Tole se mi zdi zanimiva kombinacija in še na ogled je treba v kraj; FUKOVCI
Nissan 350 Z :: Avtonet ::
RazširiCena nafte včeraj minus 35,20 dolarja. A ni fajn za nas, voznike, voziš se pa še plačajo ti.
Kaj bi to krogov nardiw po Moravški občini, a? hehe
Bo kaj spremembe?
Enoprostorec za 6 oseb, 3.0 V6 in z avtoplinom, kar zanimiva kombinacija za malo cekina, če kdo išče kaj takega
Peugeot 807 :: Avtonet ::
Elektronska, koncno?
https://m.24ur.com/novice/slovenija/vrtovec-napovedal-slovenija-bi-kmalu-lahko-dobila-e-vinjete.html
Sem si obetal vecjo pocenitev!
Si upa kdo napovedati, ali gredo v torek cene goriv pod 1 ? za liter? (medtem se cena nafte ponovno dviga).
gg 2.0 B 6-ka z zelo malo prevo?enimi in zanimivim avtoradiem
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15125372&display=Mazda%20Mazda6%202.0i%20TE
Tisto je kr neki. Jaz sem ga tako priredil, da imam povpre?je 6,32,kar pa sploh ne dr?i. Pa? vpi?em samo lepe relacije, dalj?e vo?nje, manj mesta, v rubriko mesto, pode?elske, avtocesta da? 33%,33%,33% in je zavajajo? podatek tu, oziroma nerealen Oz. ne to?en. Sem siguren, da par prvih modelov prireja rezultate, samo, da so na vrhu. Eni pa? ne morejo mimo tega. Meni tiste razpredelnice Oz. vpi?i ne pomenijo ni?, prav tako ne, kot razni testi gum.
Pri vsem tem je zanimiv, da strosek giriva innfinancna racunica je se vedno ista, tako da ce lazejo, v bistvu sebi
Napisano
Meni je edini všeč Superb in pa kar zanimiva za pogledat je Scala
Povezava za deljenje
Deli na druge strani