Pri skoraj 87000km očiščen kolektor, oba egr in vse kar paše zraven. Ni bilo še neke panike, se je pa lih dobro začelo nabirat ...no na koncu je bilo za skoraj pol litra saj. Bomo videli kako bo, se mi pa zdi, da je mogoče bolj miren tek, za glasnost težko rečem, čeprav se mi je ravno tako zdel za odtenek bolj uglajeno.
Seveda, tukaj je pribitek kar velik in potem imajo precej maneverskega prostora da se pribitek zmanjša. Kot si povedal, odvisno od osebe. Recimo pri VW je zgodba precej drugačna, kot sem videl na lastne oči
Bodi pozoren, da na servisu menjaš prvih 5 let vse, kar oni predlagajo glede na zahteve Mazde. Na ta način si zagotoviš garancijo!
Filter pa lahko menjaš sam - tisto leto, ko ga po knjigi ne rabiš.
Ja, čeprav on ima filter notranjega zraka. Za olje pa filter olja bi se strinjal ja, da bi nekako lahko kdo kompliciral. Čeprav pa, tisti ki prinesejo svoje olje na servis, a so potem upravičeni do garancije ali ne? Pa recimo, da je to od Mazde olje, ali pa pač olje identičnih specifikacij. Pomoje je odvisno na koga naletiš.
Ja, malce hudo je tole. Zdej, ali niso bili intervali servisa pravi, al je imel mestno vožnjo bolj kot ne....Zanimivo, ker večini se takole mrežica ne zabije..
Ja, sem študiral tudi sam, večinoma delam od doma tko da se malo situacija spremeni. Tamali je že toliko velik oz bo drugo leto da 20col kolesa tako ali tako ne bom mogel dati v prtljažnik šestke (brez da podiram kolo) torej bo šel na streho. Za na morje se znajdeš po svoje ja, bodisi s kakim kufrom ali kaj podobnega. Važno je da ustreza ostalim potrebam 90% časa.
Za vleko je pa mogoče res malo boljj tako tako, moram preveriti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem opazil ja....:)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani