Ej...tudi jaz dobil to obvestilo od MMS.meni so ?e to porihtali ba mazdinem servisu prej?ni teden ko so mo menjali nov usnjen volan in prestavno ro?ico..pohvala avto plus mazda servis kp..lp
Ej....lp imel sem prej mazdo5 2.0 148k.predelano na LPG-avto plin .Avto lepo gre ,?e je vse pravilno in strokovno narejeno avto plin plus dodatno,mazanje,ventilov.obvezno.seveda je to dru?inski avto.normalna vo?nja.se pa strinjam da 1,8 motor plus avto plin je malce ?voh..saj tudi to gre..
To so moje izku?nje..druga?e je avto dober in super dru?inski avto...lp
Ej....lp jaz imam isto mazdurino samo benz.oprema Attraction in ima tempomat...poglej pod to opremo na katalog mazde..cx5 2015.vse pi?e ...zoom zoom lp
Ej...stari..jaz sem imel tudi mazdo 5 TX plus oprema res super dru?inski avto prostoren dovolj za dva majhna otroka ...zdaj imam mazdo CX5 benzin 165.k.ker so otrci ve?ji in nam zadostuje CX5...res pravi avto..super ob?utki med vo?nojo..zoom zoom lp
Benzin 165.k.l 2015.full zadovoljen lega super motor tudi prostornost za 4 ?lane ok...poraba solidna..7 do 8 l skratka mazdurina je super.lepa vo?nja...za divjat pa ni...he he lp
Ej....Sylver..pojdi pogledat to mazdurino,oprema je sigurno Atrrection,ker ima LED lu?i in ostalo..pa dobrega mehanika sabo vzame...lahko tudi pelkota..vpra?aj..lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ej,,,,res je imel take zimske,,,prvo leto ok,,,pol pa trde,,drsi po mokrem,,sneg,,cela jeba,,
Nezadovoljen ,,,raj?i druge gume ,,ve? denarja,ne aparat,moje mnenje..lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani