Prodajalec mi je rekel, da prodajajo samo lita platišča za zimske gume, cca 120€ za 16".
Morda veste, če se dobi tudi jeklena platišča, seveda ceneje.
Če se ne motim jih ne moreš imet zaradi senzorjev tlaka (TPMS). Železna platišča naj bi blokirala signal senzorjev tako, da se lahko zgodi, da jih ne najde in boš mel rumeno lučko naštevcih in par sekund piskanja.
Par mesecev starega Capturja sem imel par dni kot nadomestno vozilo. Porabo je imel nizko, vse ostalo minus. Ne da se primerjat z Mazdo.
Jaz ga mam trenutno dokler ne dobim EV-ja. Latrina z malo začetnico. Verjetno, je to indoktrinacija, da se bom oddahnil, ko dobim EV-ja in dam z velikim veseljem tale porta potty nazaj.
Ampak potem pa vidim 9,8s 0-100km/h, sem pa mal kisel zraven.
Ja jebat ga, torque converter automatic je. Verjetno gre z ročnim blizu 9s do 100kmh. Ampak ta podatek od 0 do 100 je en manj uporabnih. Pomembno je kolk je motor prožen, kako skoči med premikanjem, ko greš prehitevat ipd.
Primer je premijska CX-30, sama hvala s tvoje strani, včeraj pa si posredno priznal, da ni vredna svojega denarja. Saj bi lahko povedal že prej in preprečil, da bom to spoznal na svoji koži. Čeprav CX-30 ni bila vredna tvoje hvala, je psihološko vplivalo name, na odločitev. Resno. 😆
Ampak vseeno, jaz pa razumem @Alex in to za to, ker razliko v pogonih najbolj opaziš, če veliko furaš oba izmenično. Recimo pri meni je bilo to s službenimi in mojim. Ko so bili vsi dizel je manj razlike, ko pa je kakšen od službenih bencinar. Zdajle čakamo na tisto EV kapelco in imamo začasno neko latrino v obliki Renaulta Capturja. Bencinar, kjer po dolgem času imam odpor se vsest v avto in nekam odpeljat.
Tudi lahko zaviješ direktno na čevi pas pri zavijanju desno, če je trikrako križišče. Recimo iz smeri ulice Ambroža Novljana desno na Šmartinsko cesto. Ker tam nasprotnega prometa ni lahko izbereš desni ali levi pas že v križišču.
Je pa zato tam cela drama iz vzporedne Ameriške ulice, kjer imaš štirikrako malo zamaknjeno križišče. Tam je problem, da srednji pas omogoča zavijanje, levo, vožnja naravnost in zavijanje desno. Kadar gre desno ima prednost pred tabo, ki zavijaš levo na levi pas Šmartinke. Če tega ne upoštevaš al ne poznaš "bo pokav ejga"
Se vidi, da si premalo v Sloveniji zadnje čase. Že nekaj let tega znaka ni več v prometni zakonodaji, saj naj bi se pričakovalo, da bodo ljudje razumeli pravilo zadrge tudi brez znaka tako, da tam v Medvodah le uporabljaj to pravilo.
Zato pa pride do tega, da se v takih dvoumnih situacijah, kot je Celovška zdaj pogovarjamo ali pravilo tam velja ali ne.
enako je na primer na izhodih v Medvoškem rondoju, kjer se puščici končata velja menjava pasov, ni prednosti. Čeprav na žalost velja pravilo 'hitrejšega' oz 'močnejšega' v praksi
Ampak tu gre za tipičen primer zadrge. Ne en ne drug nimata prednosti torej gre vključevanje v principu levi, desni, levi, desni.
Medtem, ko je na primeru Celovške tole vseeno precej dvoumno. Načeloma bi lahko šlo za pravilo zadrge, ampak le v primeru, ko pripelješ čisto do rumenega pasu. Kjer pa seveda še vedno nimaš prednosti, saj tudi pravilo zadrge v tem primeru je omejeno s premikom iz enega pasu na drugega. To pomeni, da bi te v primeru premika na drugi pas in trka z avtom, ki je tam, te avtomatično določilo za krivca nesreče. Torej zadrga my ass - imaš pravilo, ki ti ne pomaga kaj dosti, če vsi udeleženci v prometu niso za in se vsi ne obnašajo egoistično.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Če se ne motim jih ne moreš imet zaradi senzorjev tlaka (TPMS). Železna platišča naj bi blokirala signal senzorjev tako, da se lahko zgodi, da jih ne najde in boš mel rumeno lučko naštevcih in par sekund piskanja.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani