Ko sem prebral, da so pobrali nekatere materiale in tehnološke elemente iz svojih prestižnejših modelov, kot je CX-90, lahko predvidevam, da bo tudi cena prestižna....beri, 50k.
Itak. Ne vem, na koga ciljajo s takimi cenami, a po moje ne bo več takšna uspešnica kot obstoječi model.
Na naših premium, ki imajo original led, kar precej v stran svetijo (pločnik). Zelo pomagajo. Te aliexpress pa so najbrž bolj za odganjat komarje kot za kaj resnega.
Koliko centov si pa poeabil do tja. Ves da rizkiras avtovleko vsakic...
A so tebe tepli samo z leve?
A tebe pa z desne?
Napisal sem samo, kako je bilo in je še vedno pod levaki. Če te ne zanima, ne rabiš brati in komentiraj, kje si bil s svojim mopedom. Itak to nobenega ne zanima preveč.
Vsaka levo-liberistična kaviar vlada pridela vedno največjo luknjo v državni blagajni.
Je bilo potrebno dati javnim uslužbence, pa politkolesarjem (kao nevladnikom🤣) pa plače so si dvignili v parlamentu... In še in še. Potem pa zmanjka dinarčkov. 😉
Sedaj jih je pa doletel še 5% prispevek za Nato. 😄😄 Tako, da delajo to, kar najbolje znajo. Dvigujejo trošarine, davke, prispevke.
Ni mi jasno, zakaj sploh kupujete športne gume, ko pa se potem le "peljete" po ravni avtocesti. Bolj poceni bi bilo, da v OBI-ju kupite gumo na meter in jo protrdite z elastiko okoli obstoječe gume. Bo enako dobro. 😉
AC NM - LJ center - Postojna - stara cesta do Ilirske in potem dol na Rijeko, tko da dobrih 280 km že za sabo vsega možnega (ac, mestna, regionalka,..)
Glasne so isto kot Nexen na AC, v zavojih delajo mogoče malo manj (WUUUUU), vozijo se isto kot Nexen, tople so isto kot Nexen, v vrhniški klanc je šlo isto 160 v četrti kokr z Nexen... EDINO NA NJIH PIŠE DA SO MADE IN GERMANY, kar za Nexen ni veljalo... nevem no, jaz mislim da ko bo folku dokur**** plačeval ta ekstra keš za neke premium firme bodo ugotovili da nas Korejci šišajo po celi črti
Če so to tvoje ugotovitve, bi bilo bolje, da bi kupil kake kitajske. Z njimi bi tudi šel v Vrhniški klanec v četrti. Sedaj končno vemo, da moraš šaltat v četrto na svojem dinotu, da prideš do vrha. 😄
V bistvu so te aliexpress.com ledice, ki jih tako vneto montirate v luči bolj za kake omare osvetljevati, kot za kaj resnega, tako, da je primerjava kar na mestu. To je podobna primerjava kot bi primerjali resen x motor z baby dinotom ali pa z dinotom. 😉
Tele JD Power razuslave niso glih verodostojne. Za njih je vsak obusk servisa okvara tudi, ce si su samo baterijo v kljucu menjat.
Tale jd power je kt da bi se zanasov na novice iz fb
Res je. Ker je v vprašalnikih le kaka tretjina vprašanj o okvarah. Aja, bilo je tudi vprašanje o zadovoljstvu na uradnih servisih . Mi je jasno, zakaj je Mazda tako nizko. 😉
Raziskava je obsegala avtomobile modelnega leta 2025, kupljene med junijem 2024 in majem 2025.
Žaw se je tudi mazda poslabšala.... 🥴😭
V bistvu so se vse Japonske znamke zelo poslabšale razen Nissana. Takšno anketo sem pred kratkim izpolnjeval tudi sam za obe mazdi. Obema sem dal oceno odlično, brez nekih resnih okvar (razen ogledal nič konkretnega). Je bilo pa v vpra#alniku en kup neumnih vprašanj, ki nimajo veze z kvaliteto.
Recimo : "Ali ste zadovoljni z velikostjo ogledala v senčnikih in osvetlitvijo le tega?"
Sicer pa, če bi Tilen5 dobil ta vprašalnik v roke, ne bi bila mazda sploh na seznamu. 😊
Hehe, samo da bo Holob jebal Alexa pa še kakšnega haterja, bo spremenil trošarine in bo razlika v ceni manjša, čez 14 dni bo pa vrnu nazaj pa bo spet cena podobna, ker se bo pa cena goriva znižala. Tale Holob je prefrigan pa zelo rad desne zajebava.
Premalo je znižal trošarine, tako, da se je zopet kar občutno podražilo gorivo. Tokrat si ga upihnila mimo. 😉
Pernati and co. potrebujejo denar. In še več denarja...
Glede na to, da se minimalno 1/3 časa stoji pri semaforjih...če teoretično porabo zmanjšamo za 1/3 pa smo tam na 6l... V mestu in na kratkih razdaljah ni pričakovati čudežev...
Ampak vseeno, pri vožnji po mestu 50/ uro je poraba okoli 4 l/100. Govorim za ročni menjalnik. Na semaforjih imaš itak start stop. Tako, da tudi če upoštevamo vse zastoje in čakanja, več kot 6,5/7 na 100 ne sme bit. 😉
Kot sem že napisal, štirje odrasli +poln prtljažnik kufrov in opreme, prevoženih okoli 1650 km, pri nas avtocesta od 140+----/uro, Avstrija po omejitvah (tam vsi vozimo po omejitvah 😄), Nemčija od 140-205 km /uro. Italija nekje 140km/ uro. Ostalo nekaj nad omejitvami. Skupna poraba 6,1/100. V Avstriji in Italiji sem tankal Esso benzin. Ali je boljši kot Shell, ne vem. V glavnem, poraba nekje enaka kot na dizelci. Mogoče kake tri dcl višja.
Vseeno sem mnenja, da sosednje države niso tako slabe, kot jih nekateri prikazujejo in da pri nas ni tako super, kot nekateri prikazujejo...
Tukaj si pa zadel bistvo. Tisti, ki ne gredo dlje kot do sosednje občine ali pa mogoče maksimalno do hrčkov, mislijo, da bolje ne more biti. Pa še politikom verjamejo, ki radi nakladajo. Še posebno pernati se rad kiti z "uspeh" in medu in mleku pri nas na FB in istem - gramu.
Kaj bi pa narobe delalo? Meni se ne zdi ravno pretirano, saj vsak normalen diesel z takšnimi konji požre približno enako po mestu... Na relaciji je občutno manj...
Ampak, ker se avto uporablja večinoma v mestu je poraba takšna kakršna pač je... Avto uporablja žena, če bi ga jaz, bi bilo še kašen liter zraven....
Ti, oziroma tvoja žena vozi avto kot na really-ju. Verjetno ne spusti pod 5000.obratov.😊😊
Resda je avtomatik, to doda kaka dva litra, ampak vseeno, ta vaša poraba ni normalna. Če bi vozil kakega amg-ja potem ja. 😉
sem kar naročil led-žarnici za dnevne luči na LedPerf in ju sam zamenjal. Delujeta!
A te rumene halogenske imajo vsi mini dinoti? Ker mi ostali , ki omamo x motorje, imamo to narejeno tako, da te stranske led luči svetijo tudi s strani in osvetljujejo kote precej daleč. Predvidevam, da te halogenske služijo bolj same sebi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Itak. Ne vem, na koga ciljajo s takimi cenami, a po moje ne bo več takšna uspešnica kot obstoječi model.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani