G140. Evo po narejenih 1000+ km, avto je top. Start, gumb za izklop zvočnih obozoril in gas. Ful se lepo pelje, na avtocesti in v "vrhniški klanec" brez problema 160 km/h.
Kar se tu piše da avto ne gre so bedarije.
Še nikoli pa ni bilo na parkirišču toliko prošenj od znancev, ali lahko pogledam avto... kaj pa notri... 😃
Verjamem, da si in da boš še dolgo zadovoljen, avto je bomba četudi ima G140 dinota not. 😉
Joj tole smo že prva liga voznikov, vsak kamenček občutite pod trdo ali mehko gumo....👍 Rad bi vas videl tiste, ki vozite čisto na ivici in ko spusti kako se lovite pri višji hitrosti čez ovinke.....
Zelo veliko je odvisno še od vozila, voznika, cestišča, temperature, teže, kakega kolena poleg (beri zbranosti 😁 ) in še marsikaj...... Ne se preveč igrat po cesti, ti časi bodo slej ko prej mimo, če že niso....
pred 2 urama je Alex napisal:
Saj tudi na testih zimskih gum so Sava med boljšimi gumami za sneg. Vse ostalo, dež, suha cesta... je pa za na rep razpredelnice. Velikokrat jih sploh ni na testu, ker najbrž Sava ne želi, da bi ostali videli, da so to slabe gume. In bi vplivalo na prodajo.
Vem, kake so v praksi v primerjavi z Nexen na istem (vozilu x2) So pa za normalno vožnjo ok, na cx-30 jih pa nebi dal. 😉👍
Na semaforjih. Drugače sem pa čez Marijo reko za enim penzicem fural. Meni je pasalo, na porabi se pa tudi pozna ene 2-3 deci. Razlog je tudi toplejše vreme.
Sem si kar mislil, da je nekaj bilo, ker jaz imam 20 min.... 👍😉
Sicer smo se o tem pogovarjali že pred časom, ampak je verjetno razlika tudi kateri letnik so in dimenzija same gume. Jaz mam letnik 2019 prva vgradnja na dimenziji 225/45 R19. Preko 50.000 prevoženih, pa še niti blizu ni profil proti koncu (zame je konc tam nekje proi okoli 3,5mm). Se pravi nobene ekscesne obrabe in to na navorniku. V suhem super, v mokem povprečna pa se mi še ni zgodilo, da bi ABS zapel. Drugače pa zdrsne tam, kjer zdrsnejo tudi vse ostale gume, ki sem jih imel.
Tako, da po moje je res odvisno bolj od serije oziroma kolk so šparal.
Možno je tudi to.... 🤔
Sem sprobal že marsikaj pa nimam občutka, da bi mi drsele bolj kot katere druge, kupil jih pa nebi nikoli....
Že tele 005 so katastrofa. Naše "A" so še slabše. Moje imajo 30000 km in so robovi totalno pobrani, profila je le še 4 mm. Letnik 2022.
Mislim, da se te slabe lastnosti Bridgestonk 005A pri vas na obali bolj odražajo, ker je pri vas bolj gladek asfalt in tudi redkeje dežuje in zato je tudi bolj spolzka cesta, ko po dlje časa pade dež. Pri nas se obnašajo kot neke povprečne gume, ki so cenovno razred nižje! Jaz jih kupil sigurno nebi...
Mislim, da v vojno ni treba tistim, ki imajo denar ali pa ga imajo vsaj nekaj. Saj vidiš v Ukrajini - tisti z veliko in nekaj denarja so s*izdili, tolčejo se pa samo siromaki in tisti, ki globoko verjamejo v svojo državo. Pa teh zadnjih je bolj malo. Na meji se da pa vse podkupiti, ko bežiš, še posebej v tistih koncih.
Sam sem pristaš, da je vedno nekaj likvidnih sredstev na voljo, ker samo to te lahko v primeru da nekaj izbruhne, reši da zgasneš hitro na varno. Plus nekaj sreče, seveda. Pa veljavni potni listi za celo družino... Nisem več brez že nekaj let, j*bite se potovati samo z osebno po EU.
Tole ni ravno domoljubna izjava ampak ajd, bomo že nekak, če bo treba...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Imel si tako ali tako samo dve možnosti, ali vzameš doberega ali še boljšega.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani