Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
Pri?el z njeno legalizacijo, ker se prej?nji lastnik ni zanjo niti tolko pomujal, da bi imela homologacijski karton?ek. Trenutno se ukvarjam z UE Izola, kjer je bila prvi? registrirana, davnega leta 96, potem naj bi sledil LPP ter v nadaljevanju ?e avtoplinski mojstri, ki bodo poskrbeli za vpis naprave v karton?ek. O?itno bo ?e kar neki stro?kov.  :cheers:[/quote

Ej...dobro zrihtaj ....samo na obali so bolj po?asni za te stvari...he he lp:-):-):-):-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ej...Labi se strinjam to, kar si napisal.jaz na obali si ne morem to privo??it..visoke poletne temperature in posledi?no uni?ena zimska guma ,res da nekateri vozniki na obali uporbljajo zimsko gumo celo leto...samo potem je Jeba za vozit.pa tudi poleti izgleda vo?nja nesigurna in ob?utek kot ,da si na barki...he he ..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ej...mislim ,da Nokien WR D4...so super zimske gume...take gledamo tudi jaz za mojo Mazdurino.naj ?e Labi pove svoje..lp

Ej...gume Nokian...je pravilno..se opravi?ujem lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Labi katere zimske nam priporo?a?:)?

Ej...mislim ,da Nokien WR D4...so super zimske gume...take gledamo tudi jaz za mojo Mazdurino.naj ?e Labi pove svoje..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 CD 110
Napisano

Ej...Freak..glej jaz sem imel prej 6Let mazdo5 TX plus 2.o benz. motor dovolj mo?en in ok.ta 1.8 benz je za moje pojme pre?voh.druga?e bil full zadovoljen res dober dru?inski avto.kasneje vgradil not avto plin LPG sistem .Mazdurina je bla redno servisirana na 20.000,km plus avto plin.malo premisli ..poglej ?e malo ..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Lp....zanima me kako se kaj obnesejo zimske gume Nokian WR -D3...testi so testi samo izku?nje in itd...pa nekaj drugega ,mislim.,da je dobra guma za CX5..hvala za inf...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Opravil redni servis pri 240k. Zamenjan napenjalec,mikrojermen, nove NGK lpg svecke, spucana sprednja desna celjust, zategnjena rocna in pa zamenjan sredinski nosilec motorja. Poleg vsega opravljen se lpg servis :)

Ej...super ..zdaj bo lep?e dihala mazdurina..he he ps.kaj je bla pri Dr.Pelkotu? na servisu..lp:-):-):-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Danes pa sva res bila z Primo?om,salon Mazda v kp.lepo smo se dogovorili za Mazdurino,ki dobavljiva,kmalu..tudi cena ok...Primo? je spoznal tudi ?efa.mazda salon kp.lp:-):-):-):-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Dejte mi mal povedat koliko ste placali kaj vase mazdice...a se da dobit kaj popusta ali je cena taka kot je....

Recimo za Mazda3 G120 Attraction in Revolution ter Mazda3 G100 Attraction...

Lp

Ej..Primo? ...jaz za mojo CX5 sem dobil malo popusta..treba malo gnjavit plus Mazda klub popust..malo okoli pogledat...mogo?e kak?en salonski,ali testni se dobi ugodno:-):-):-)lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

oktobra so dobre cene, kaksen mesec pred zloglasnim 15, novembrom

Ej...samo testi novih zimskih gum so ?e takrat??? ...tudi mene malo zanima,dobra zimska guma za Mazdurino..!p

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.