Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

Pri meni pa se je pri 40.000 km za?elo usnje na voznikovem sede?u "me?kati" ob straneh, na sovoznikovem (?eprav se zelo redko kdo pelje) pa nastajajo take "ravne lise" kar na sredini sede?a in ker gre za be? barvo usnja se takoj opazi.

V priliki slikam in poka?em.

Ej...na Mazdin..servis pelji pokazat saj je pod garancijo ?e:-):-):-)lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Najbolj, za 2,2 centa po litru, se bo opolno?i pocenil 95-oktanski bencin. Njegova nova cena bo 1,331 evra za liter.

Dizel se bo pocenil za 0,9 centa, za liter bo potrebno od?teti 1,178 evra.

Uauuu....super novica ,jutri grem napolnit...:-):-):-)lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

225/65/17 102v yokohama geolander

Ej...jaz imam iste gume gor na CX5..samo so nove.druga?e dr?ijo dobro cesto..samo res ?udno,da je tako naredilo z gumo...?e dobro ,da ti ni to na dopustu se naredilo.mogo?e kot pravi Jure poglej ?e ti krije zavarovanje.dobro zrihtajlp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Evo ?e na?a poraba: Mali Lo?inj, dol ?ez Istro, nazaj ?ez Krk, tri potniki in en kp prtljage, (menda 2 x regeneracija), kolone, trajekt, prehitevanja, klima nonstop, fu?kanje po Lo?nju gor in dol ... 6.8l/100km.

Se mi zdi kar uredi za na? trajekt :P

Ej...to ie ok...poraba:-):-):-)lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

790km s porabo 6.86 po bc pa 6,7. Pot Jesenice - Makarska. Mal pa kurijo tile konji plus vse kar preva?am zraven:)

Ej..to je dobra poraba...glede kako ste full...nalo?eni..he he enako kot mi ko gremo na dopust..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.