Ej..,samo to je res lepo ohranjena in lepa Mazdurina cx5...pa dobro prodaj Primo?. ,lp
Ej...dobrodo?el med Mazda?i..naj ti dobro slu?i..Cx3..pa fotke ,da vidimo kako...lp
Ej...na Mazdin..servis pelji pokazat saj je pod garancijo ?e:-):-):-)lpPri meni pa se je pri 40.000 km za?elo usnje na voznikovem sede?u "me?kati" ob straneh, na sovoznikovem (?eprav se zelo redko kdo pelje) pa nastajajo take "ravne lise" kar na sredini sede?a in ker gre za be? barvo usnja se takoj opazi.
V priliki slikam in poka?em.
225/65/17 102v yokohama geolander
Ej...jaz imam iste gume gor na CX5..samo so nove.druga?e dr?ijo dobro cesto..samo res ?udno,da je tako naredilo z gumo...?e dobro ,da ti ni to na dopustu se naredilo.mogo?e kot pravi Jure poglej ?e ti krije zavarovanje.dobro zrihtajlp
Danes sem jo opral temeljito ,ker je bla full umazana od dopusta..:-):-):-)lp
Ej..se ne spla?a zajebavat s tem..preve? dela kaj pa garancija in itd...lp
Ej...to ie ok...poraba:-):-):-)lp
Ej...dobrodo?el med Mazda?i...dober avto,lepo lp
Ej...jest... Zdaj bo lepaverjetno bo v ponedeljek de?..he he LP
Je...te novi motorji skayactiv... So dobri in var?ni pri moji cx5 benzin 165.ks.je poraba solidna od 7.6-8lit.res .da je to ?e novo in se mora ?e udelat motor in itd.vo?nja je fantasti?na ...lp
Ok...hvala za informacije...bo treba malo po?aka za navigacijo..saj jo imam na telefonu..lp
Ej...Damci..super si to zrihtal.kaj bi lahko tudi meni to naredil na SD.kartico samo nimam gor navigacijo.je pa vse ostalo..verjetno te?ko.bi mogel kupit original SD.lp
Danes ji natankal polen rezerva benza..da sem preveri koliko gre not ...do vrha lp
Ej...lepo si jo pripravil za na dopust..lp:-):-):-)
Ej....?estitke za novo mazdurino...naj ti dobro slu?i lp:-)
Napisano
Ej...samo testi novih zimskih gum so ?e takrat??? ...tudi mene malo zanima,dobra zimska guma za Mazdurino..!p
Povezava za deljenje
Deli na druge strani