Pri meni pa se je pri 40.000 km za?elo usnje na voznikovem sede?u "me?kati" ob straneh, na sovoznikovem (?eprav se zelo redko kdo pelje) pa nastajajo take "ravne lise" kar na sredini sede?a in ker gre za be? barvo usnja se takoj opazi.
V priliki slikam in poka?em.
Ej...na Mazdin..servis pelji pokazat saj je pod garancijo ?e:-):-):-)lp
Ej...jaz imam iste gume gor na CX5..samo so nove.druga?e dr?ijo dobro cesto..samo res ?udno,da je tako naredilo z gumo...?e dobro ,da ti ni to na dopustu se naredilo.mogo?e kot pravi Jure poglej ?e ti krije zavarovanje.dobro zrihtajlp
Evo ?e na?a poraba: Mali Lo?inj, dol ?ez Istro, nazaj ?ez Krk, tri potniki in en kp prtljage, (menda 2 x regeneracija), kolone, trajekt, prehitevanja, klima nonstop, fu?kanje po Lo?nju gor in dol ... 6.8l/100km.
Je...te novi motorji skayactiv... So dobri in var?ni pri moji cx5 benzin 165.ks.je poraba solidna od 7.6-8lit.res .da je to ?e novo in se mora ?e udelat motor in itd.vo?nja je fantasti?na ...lp
Ej...Damci..super si to zrihtal.kaj bi lahko tudi meni to naredil na SD.kartico samo nimam gor navigacijo.je pa vse ostalo..verjetno te?ko.bi mogel kupit original SD.lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ej...saj si ni nih?e ni rekel ,da nisi..he he tako naprej..:-):-):-)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani