Glede na to, da sem peljal že kar nekaj mazd, bi jih uvrstil nekako takole - iz vidika prožnosti motorja in pospeševanja (!!!) - kar se mi zdi za udobnost vožje med bolj pomembnimi faktorji:
1. M6 G192 AT
2. M6 CD150 Ročni AWD, CX-5 G194 AT (tudi AWD)
3. M3 (pred 2018) G120 Ročni, CX-3 G120 Ročni
4. CX-30 G150 AT, M6 G165 Ročni
5. CX-30 G150 Ročni
6. M3 (2019) G122 AT, M2 G75 Ročni
Želim si peljat še M6 CD184 AT in M3 X186 AT.
Po mojem mnenju je 3ka hatchback najboljša izbira v srednjem segmentu (med trenutno vsemi avtomobili na trgu).
Če bi moral kupit suva, bi raje vzel CX-30 kot CX-5.
Je pa od te hinavščine ena korist. Veliko delovnih mest. Na račun tega, da "z drekom brišemo rit", delo zaradi dela. Električni avti namreč še zdaleč niso ekološki, kar smo videli v mnogih dobrih dokumentarcih.
Resno? Ker so baterije narejene na kitajskem, evropski delavci v tovarnah ICE izgubljajo službe. Tudi druge firme trpijo, ker ima ICE mašina dosti več delov.
Iz Leclerca Sumex Plasma Ultrawhite. Pomoje nič poznanega, ampak sem že v prejšne avte dajal in bil vedno zadovoljen. Lepa bela barva in dolgo zdržijo. Definitivno dlje kot Osram Nightbreakerce.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
NGK iridium se noro ponareja ja. In to včasih celo v trgovinah dobiš.
M2 je pri meni imela Denso. Pa sem samo 1x menjal. Alfa pa jih je kurla na 30k km.
Pri Amazonu moreš pazit, da prodaja Amazon. Isto je za Osram žarnice, če je Amazon je ok, če kdo drugi, pa pitaj boga.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani