In kakšen je delež norveških energentov v naši bilanci? Je več kot le omembe vreden?
Verjetno podobno velik, kot EU made panelov. Poznam Bisol.
Samo večina, ki kupi kitajskega štromarja, bo enako šaparala na panelih. 😉
pred 31 minutami je dvorjan napisal:
Kar pa zadeva samooskrbo - vodo imamo, zemljo tudi (da kaj pridelamo), pa les, elektriko tudi, nafte pa žal ne (vsaj ne za potrebe države). Tako da je elektrifikacija voznega parka za dobrobit države še kako dobrodošla. Pa če si to priznate ali ne.
Omrežje in še 4x omrežje. Dokler ima en v ulici panele, pa noben drugi ne sme imeti (No tako je pri nas).
Pa še to ven meče enemu par hiš vstran, 3 fazni cnc, ko pri polnem soncu gre oblako čez panele. Zdaj bo moral kupiti vmesni tuljavo, da bo nihanja zaradi sosedove fotovoltaike gladil.
Dejansko, pa je po nemški študiji, vsak ICE avtomobil na cesti bolj ekološki, kot pa nakup novega električarja.
Ker proizvodnja električarja onesnaži več, kot pa bo moj ICE, dokler ne crkne.
Seveda študija pove, če je ICE za odpad, je potem najbolj ekološki električar.
Torej smo vsi razen @Boss, ki je ravno avto kupil. Preklemano bolj ekološki, kot pa da jih prodamo vsi ta trenutek in kupimo nove električarje.
Vsak evro, ki gre za bencin ali dizel, konča pri takšnih in drugačnih oligarhih, arafatih ali zblaznelemu slovenskemu zetu, skratka v državah, ki spodbujajo nemire po svetu za svojo ekonomsko korist.
Kaj pa vsak euro za panel, gre državi, ki tepta osnovne človekove pravice?
To je pa ok?
Imamo tudi norveško nafto in plin. Tam ni ogliarhov, samo hranimo norvežane in njihov sklad za penzije.
A ne vidiš krivuljo navora kako je strma in v velikem loku, to pomeni enakomerno vleko v večini vrtljajev in tudi do 5k vrtljajev ne rabiš iti kaj šele do 6k....
Če ne greš preko 5.000 obratov nimaš nikoli več kot 160konjev 😉
Se mi zdi, da naj ne bi bilo dovoljeno prehitevanje na gradbiščnih zožitvah na AC z dvema pasovoma in bi se naj vozilo po obeh pasovih po sistemu zadrge. Je označeno ponekod s tablo. Mogoče gre tam tovornjak čez črto in tudi ostali, da potem vsi hkrati enakomerno in lažje vozijo. Verjetno pa to redki upoštevajo... Ne vem pa ali je to na vseh odsekih AC ali samo najbolj problematičnih?
Sem že to opazil ponekod.
Drugače pa če gre malo čez črto razumem. Tak se bo tudi umaknil, ko bo avto v ogledalu.
Imel sem primer, ko je bil 1/3 preko in o tem pravim.
Saj nima veze. Glede na to, da je določen procent čudakov v avtih, zakaj še ne bi bil v tovornjakih.
Obvladaš? 8 do 9 ur na dan? Se je tovornjak peljal pod omejitvijo?
Misliš, da je omejitev 60 na uro čez gradbišče brez veze? Jaz se lahko peljem 100...
Pomisli na posledice, če se naredi nesreča, pa se pelješ 60+...zbiješ delavce na gradbiščih kot keglje na bowlingu... Koliko zgubiš, če se 10 km pelješ 60 namesto 130? Toliko prej pojdi od doma, če greš v službo...
Nič od tega ni razlog, da tovornjak zaseda obe špuri, čeprav vidi nekoga na levi. Tudi on krši CPP.
Tudi sam se potegnem na stran, pa čeprav se nekdo po levi pripelje nad omejitvijo.
Pa prosim, ne s svetniki tovornjakarskimi, ker ko jih vidim 2 metra za ritjo se vozit, mi je vse jasno.
Na zadnje me je en (tovornjak) v Italiji prehiteval, ker je bilo delo in omejitev 60, vozil sem se 75. Pa ne moreš verjet, potegnil sem se mu na desni rob.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa še to. Ravno vode nimamo.
Poglej si koliko manj so hidorelektrarne proizvedle letos.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani