Kaj traja ? Pač isntantno zbije 2 dol ko pohodiš gas. Iz 6 v 4 in letiš.
Vsaj 1s rabi, odkar si ga pohodil in da menja.
Saj dvosklopčni menjalnik ima pripravljeno 1 predstavo gor ali dol. Glede na samo delovanje menjalnika, pa mora za kick down trenutno predstavo zamenjati.
Če pikneš gas na atmosfercu, nad 3k rpm, pocuka. Momentalno. Če to narediš na turbaku in ni na šport, rabi, če si res hiter, se zgodi dosti manj kot na atmosfercu. No, to so variabilne turbine zmanjšale in približale atmosfercu.
Avtomatik je še manj odziven na kick down, ker mora prvo menjati in na to šele pospeševati.
No, saj smo se navadli na turbake, zakaj se še ne bi na avtomatike. Samo oči si zatiskat, pa da tega ni? 🫣
Ne, voda tudi niha, včasih pri cijazenju za kako nepremičnino pade celo na spodnjo tretino. Ampak glede na odgovore je zgleda to normalno pri teh motorjih.
Vsem forumašem hvala za mnenja. Dokler ne bo kakšne lučke na armaturki se ne bom sekiral.
Meni to delovanje, da pade voda po 80°C ni všeč. Tu bi moral že termosrat zapret.
Najdi koga v MB in se idita peljat z obema peljat.
salonu pri Selmarju sem se zadnjič malo pogovarjal in mi je rekel trgovec, da naj bi jeseni 2026 bila uradna predstavitev(sem pozabil na katerem m. sejmu) k nam pa naj bi prišla v začetku leta 2027.
Trgovci po navadi nimajo pojma. Ker tudi firma ne da ven informacije, ker bi šlo naprej....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To si zamenjal. Skuter je kot Toyota CVT 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani