Imaš tudi Mercedesa z Renault motorji. Pa povej to kakemu lastniku, če upaš.
To so specialke, ta mučkasta porekla, kot MX5 in Fiat 124.
Ker potem je tudi Fiat lahko Mazda.
Jaz za svoje lahko trdim, da so čistokrvni in ne mešanci iz kakega Azila.
Ko greš v detajle, hitro najdeš nekaj kaj lahko uporabiš za svoj proti argument.
Si si pa s temi lipicanci naredil lep strel v koleno 😉
Evo še to. Moj Focus je bil konstruiran v Nemčiji, naret v Nemčiji, motor je iz Fordove tovarne v Romuniji.
Če hočeš met čistokrvnega, kupi Alfo, striktno made in Italy( zdaj ne sledim več, do Stellantisa je bla 100%), za to so pa dali Fiat 124 ne pa Alfo, ker Alfa ne more bit delana na japonskem. Je bil baje preveliki upor pod to zamislijo takrat.
Če temu motorju redno menjavaš olje, je praktično neuničljiv. Odločitev menjavanja je zgolj zaradi tega, če si se že naveličala.
Torej imeti 28 let avto je dost.
Že oldtajmer.
Pa ne navijam naj menja. Samo malo sem obrnil zorni kot. Ker kot je rekla, se pogosto kupi avto pred penzijo, da te vozi 20 let, dokler ti izpita ne vzamejo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Imaš tudi Mercedesa z Renault motorji. Pa povej to kakemu lastniku, če upaš.
To so specialke, ta mučkasta porekla, kot MX5 in Fiat 124.
Ker potem je tudi Fiat lahko Mazda.
Jaz za svoje lahko trdim, da so čistokrvni in ne mešanci iz kakega Azila.
Ko greš v detajle, hitro najdeš nekaj kaj lahko uporabiš za svoj proti argument.
Si si pa s temi lipicanci naredil lep strel v koleno 😉
Evo še to. Moj Focus je bil konstruiran v Nemčiji, naret v Nemčiji, motor je iz Fordove tovarne v Romuniji.
Če hočeš met čistokrvnega, kupi Alfo, striktno made in Italy( zdaj ne sledim več, do Stellantisa je bla 100%), za to so pa dali Fiat 124 ne pa Alfo, ker Alfa ne more bit delana na japonskem. Je bil baje preveliki upor pod to zamislijo takrat.
Popravljeno od godlikePovezava za deljenje
Deli na druge strani