Pozdravljeni če slučajno kdo pozna rešitev, imam cx5, 2012, imam problem z gorivom v olju, ko sem olje menjal sem naredil100km in že imam nivo na X , ki mi označuje da je potrebna menjava ne morem verjet ,Mazda se mi je bila všeč ampak tolko denarja pa problemov je da razmišljam o prodaji , kakšno mnenje ali nasvet hvala
Skoraj upam stavit da tole po 100km pa skoraj da bi možno... Razen če :
1. So na servisu solili preveč olja
2. Ali pa imaš resno težavo recimo z injektorji, samo potem bi moral imeti porabo v višavah...
Dobrodošle dodatne informacije o kilometrih, kateri lastnik si?
Veliko jih kupi slabo vzdrževane, napačno vozene, potem je pa Mazda kriva....
Ma Mazda ni bilo ssaj pomoje nikoli znana po nekih rekordnih porabah, še posebej pri dizlih ne. Že to ko štartaš avto, da ga za 10s nabije na 2000 obratov, nekaj pove. Se pravi je v prvem planu nekaj drugega ,kot zelo striktno lovljenje nizke porabe.
Hja, so se opravičili pri Markotu, ker je pač ta fant naredil kot vsako leto, na avtopilotu. Ker smo pa tukaj imeli malce debate, sem pa rekel, da za hec malo povprašam..In evo, easy money v bistvu. Fora je samo da generali za obroke na računa nič extra, na Savi pa recimo na 6 obrokov podražijo za 30EUR. Jih malo žicam, da naj vsaj na ene 3 dajo brez pribitka..Če bo bo, če ne bo pač plačilo v 1 kosu
Hja, zdej jaz načeloam sicer Save ne bi menjal, ampak ok. Na generaliju so ponudili ceno 684€, z enakimi kritji. Tako mi je zatrdila agentka. Kaj je res, ne vem. S tem da generali ima še nekaj okoli pnevmatik zavarovano, ter ključe...to nisem siguren ali pri Savi je ali ne.
- Avtomobilski kasko z 1% odbitne franšize v primeru prometne nesreče (če ste povzročitelj), brez odbitne franšize na točo, objestnost in poškodovanje vozila
- Tatvina brez odbitne franšize
- Divjad in domače živali brez odbitne franšize
- Parkirišče brez odbitne franšize
- Svetlobna telesa, stekla in ogledala brez odbitne franšize
- Tatvine in uničenje osebnih predmetov
- Nadomestno vozilo
Cena za celo leto na 1x plačilo je787EUR.
Vi pa vsi po 600 🙂 Razen, če nimamo enakih postavk..
Jaz pa moram rect, da imam s Savo zaenkrat samo pozitivne izkušnje. Tudi med korono sem uveljavljal vse online, medtem žena pri Triglavu je moralo enako za parking poškodbe od vrat, vozit tja pa kup enih jajc.
Tudi kolegica, ki ima kleparijo pravi da imajo najmanj dela z njimi.
Bom videl kaka bo cena zdele po novem letu , ampak neke pametne alternative ni. Sploh ker do sedaj niso imeli odbitne na ene kombinacije..
Zelo lepa kdo ima bel leder, kako se vam odnese? se pozna kaj od modrih kavbojk?
Jaz jih imam. Ja tako je, so plusi in minusi. Plus je, da se umazanija res z mokro krpo lepo odstrani. Treba je narest kako zaščito za usnje (poleg kreme za nego) pa gre potem tudi morebitna sled od kavbojk dol. Ampak to pomoje res bol poleti pride do tega, jaz sicer nisem opazil nič. Je pa težava lahko ta (kot je pri meni) da je nekdo pred teboj, nestrokovno čistil usnje , ker se pač ne belem prej in bolj pozna vsa umazanija, in se loti s preveč agresivnim čistilom...Čez par mesecev, se ti pa začne zgornji sloj luščiti in je sranje potem...
Ampak v osnovi nekih hudih reklamacij menda da ni, razen počenih šivov..tisto ti zamenjajo takoj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kam si vgradil sub? Pod zic najbrž ne?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani