Pa lahko to kam pelješ, da ga odomejijo? Zakaj je sploh tako? Tovarniško?
Ti ni treba bit! Je bila bolj šala v smislu, da ji je mazdin interior bolj pri srcu. Glavni in v bistvu edini pravi razlog je velikost prtljažnika.
Vem, sem tam odkar imam mazdo in je skoraj vedno zelo zabavna izkušnja. Nisem pa praktično nikoli videl novejših mazd, razen za gume menjat. A v sloveniji se počne tisto, da pelko izda račun, potem pa pri pooblaščencu (ali celo preko maila??) poskrbiš, da gre v elektronsko servisno knjigo?
True. Saj je čisto ok, vseeno pa precej bolj plastičen kot npr mazda. Vsaj po spominu sedaj... Ampak spet, ni to realen razlog, velikost je.
Je manjši. Ko sem začel researchat je bila octavia vrs na spisku, pa je tako ozek avto, da ni šans. Focus ima enak problem, pa še krajši je se mi zdi. Moj use case je, da 2m dolg 29" enduro bajk zarolam notri in je to to. Ko pa dva prevažam in nekaj manj opreme pa samo sprednja kolesa dol na obeh in jih notri položim zic proti zicu.
M6 ima s podrtimi zici 7-8 cm daljši kuferaum ko Focus.
Saj ne pravim, da moreš Focusa vzet, samo tvoji argumenti so na trhlih temeljih 😉
A veš, da to je prva izbira bila! Verjamem, da tribatni heroj leti ko šus. Ampak ima dva velika problema. Najprej, premajhen je. Zahteva je, da lahko dva downhill bicikla spravim v avto in opremo za več kot mesec oz. enega nerazstavljenega. Hodiva kdaj po čudnih krajih in ni šans, da jih imava zunaj obešene. M6 je enkrat res po šivih pokala ampak se je izšlo. Na manjše ne upam. 😕 Drugi problem je pa, da punci ni interior všeč. Sicer pa hvala, podpišem! Sem imel že izbranega pa si premislil.
Interior opremljenega avta je totalno drugač suhega, kot se večina prodaja.
Črn strop, sync3 rdeči šivi in podobno naredi avto drugačn.
Ampak ja. Vsake oke imajo svojega malarja.
Hja. Pa je M6 tolko večja? Focus je po merah z Octavio tu tu.
Jaz spravim noter Rog Seniora. Brez da kolo dol jemljem. Svojemu 27.5 hardtailu, pa kolo dol jemljem.
Ah... Lej, če so moji komentarji izpadli neumno, mi je žal. Poklicna deformacija, da se zapičim v detajle, ker mi je zanimivo. Na ven pa izpade butasto (npr. da se bom igral z vsemi asistencami, da jih zgruntam), če si potem ljudje predstavljajo nekega nadrkanca, ki misli kaj je. Not the case, samo uživam v tinkeranju s takimi zadevami.
Pač hotel sem povedat, da sem entuziast, rad imam ovinke, nekaj časa sem redno hodil trenirat karting itd. Sedaj pa, ker zaenkrat bo samo en avto pri hiši, bi rad nekaj kar je fino za po ovinkih premetavat in reliable/varno za potovanja. Mašino gledam bencinarja ker rad nabijam obrate kjer je peak torque in lepo je slišat. Ker pa sem fidgeter po naravi pa tudi uživam ko šaltam, torej nima smisla avtomatik. Ima sedaj moj profil in izbira kaj več smisla?
Mah, sem podobn ptič.
Rad vse preštofirim. Zadeve, za katere mislim, da so vredne, preštudiram kar na entuziastičen nivo. Ne grem pa do konca, ker mi je norost.
Tudi avto pogosto vozim normalno. Paše pa, po kaki ovinkasti cesti ,ga preluftat.
Kar si opisal, da bi rad imel. Bo zdaj boguskrunstvo. Je moj Focus.
Priznam da je M6 malenkost večja. Ima pa Focus vrhunsko podvozje. Če imaš športno, se lahko kosa z športnim od Giuliette.
Mašina se obnaša kot atmosferc. Ni anemično ob speljevanju in rada se vrti.
Samo uvoz, prodalo se jih je v SLO za prste na eni roki.
Mašina 182KM. Dovolj da skoči, še vedno pa človeška in ne brutalna.
se je kdo imel priložnost voziti z R5 GT Turbo, 1.4 in 125km......to se skrije vsaka calibra in mislim da tudi civic 1.6vti.....jaz sem se imel priložnost,
i20n sem našel nekje, da ga radi primerjajo s civic 1.6 vti in i20n čakam z velikimi pričakovanji.
Me je kolega 1x peljal s tem Civic-om.
Meni je bilo fascinantno kako je vsako predstavo več se vrtela. 1 in 2 je ima nižjo blokado kot 3.
Je pa končala žalostno, na avtocesti v oblaku modrega dima, blok prebilo, ojnico vtrgalo.
Moj prvi avto je bila 1992 Opel Vectra 1.6i, kupil jo od sovojaka zadnji dan vojske, bilo davnega leta 1998, a spominjam se, kot bi bilo prejšnji mesec.
Za 75KM je avto res dosegel lepo hitrost kot je že Zmaj napisal. Je pa kolega istočasno imel Calibro 115KM, kaj je šele tisto letelo. Ganes pa Mazda 6 s 165 KM ne gre nikamor, kot razberem s foruma.
Calibra 4x4 Turbo je bil najbolj močn avto v katerem sem se vozil kot froc. Jo je imel sosed. Preko 200 konjev je takrat letelo noro proti naši 101 (stojadini, da ne bo kdo mislil, da je naš avto imel 100 konjev).
Fiat 126 p 600 ccm in 23KM , Renaul5 2 "komada " en z 1.4 motorjem , Peugeot 306 potem se je pa začelo malo močneje Opel Omega 2,5 z BMW motorjem , druga Omega z 2,2 motorjem , Citroen Grand Picaso vmes je bil še en Megane , potem pa je sledila Mazda 5 , Mazda 2 in 2x KIA
R5 1.4.
To je bla Five-ka?
Al mogoče prve genracije, Gordini?
Te visokokompresijske Gordinije so angleži šraufali v R4. Baje paše genau.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moja je na Štajerskem pod streho in na suhem.
Bila na primorskem 1x v mojem lastništvu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani