Od polnoči dalje se za naslednjih 14 dni obetajo pocenitve bencina, dizla in kurilnega olja. Ob nespremenjenih trošarinah bodo najvišje dovoljene drobnoprodajne cene znašale 1,490 evra za liter bencina, 1,544 evra...
Jaz sicer nisem nič naredil, se je pa hladilnik odločil da spuša. Tko, da imam zdej motor lepo okrašen in zelenkaste barve(študiram če obesim še par rdečih balončkov zraven). Je pa razpoka na vrhu haldilnika tako majhna, da lahko se vozim(bil pri mehaniku) dokler mi ne zamenja. 😆
Danes ob 6, dohitim v ovinku avto brez luči,..spredaj je zgledalo, da so vsaj neke stare pozicijske svetle,..nevem kako po temi ne opaziš, da si brez luči. Sem blendal ma gospod ali gospa ni jebala 5 posto.
Jaz sem pa tud sam legenda, ker se kar mim bencinske peljem. JBG sam napitnine pri eni pizzi dam več kot pa je tale podražitev.
Sem pa drugač v trendu dandanašnjega mindseta. Zakaj se reče bencinska pumpa, k da majo sam bencin. Osebno sem prizadet in jezen, ker se ne reče dizelska pumpa al pa vsaj bencinska in dizelska pumpa.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prodaja se bolj kot si ti misliš,.. je pa grd ko sto hudičev
Povezava za deljenje
Deli na druge strani