Jaz bom letos verjetno v dimenziji 225/45 r18 izbiral med GY F1 in Michelin PS5 po ocenah iz lanskega testa sta tam tam kar sem videl so tudi korejske Nexen Nfera sport dobro ocenjene, ima kdo v uporabi v tej ali podobni dimenziji (s tem da so mogoce 25-30eur /kos cenejse kot GY, Mic....torej spet zanemarljivo malo za 4 leta)....
Kupi Nexen, sem že pisal da ne čutim razlike z GY AS6 - bomo videli edino obrabo
Vsak ki vozi dizla in mi pove, da ima naloženo aplikacijo za regeneracije in da se po vožnji še malo vozi, ker se ravno izvaja regeneracija.... - nevem no, a si suženj lastnemu avtu?
Pri bencinarju vžgeš, se v izi pelješ par minut, potem pa gasss...ugasneš ko ti paše, če ga žgeš pač počakaš par sekund in je to to.
Sicer ima smisel, ampak, če se z njimi menim za servis in mi še predračun pošljejo, da ne bo kakšnih presenečenj, potem ne vidim razloga, da ne bi prišel. Čeprav, glede na cifro na predračunu...
Ja, vem, so mi govorili, da Mazdini dizelaši znajo biti dragi, pa nisem verjel...
Da imam pa tako eksotičen avto, da moram avans na servisu plačat, jaz ga pa vozim po gozdovih in vlakah... Tega si niti Elon Musk ne privošči...
Jaz sem zdaj na servisu omenil za pumpo in hladilno tekočino in mi je rekel, da delajo pri 240.000 km ponavadi. Ni pa do zdaj videti nikakršnih problemov. Moja G194 ima pa zdaj 207.000 km, od nabave sem jih naredil 23.000 km. Mikro jermen sem menjal takoj po nakupu rabljenega avta, se pravi pri okrog 185.000 km. Kaj je bilo prej, je samo ugibanje. Moram potrkati zaenkrat, če bi bilo kaj hujšega skritega, bi se verjetno v teh dveh letih že pokazalo. Drugo je bila potrošna roba in sem vedel, da me pri takšnem nakupu v prvih dveh letih čaka par stvari za urediti, ker prejšnji lastnik jih je pač pustil za naslednjega.
hvala za info
mikro jermena sta 2, oboje si menjal z napenjalcem ali si pustil tudi stari napenjalec?
potem bom pa samo menjal hladilno tekočino pri ene 200kkm
Mi je pa pred časom na Selmarju majster rekel, da se rabljene šestke 2.2 prodajajo za nizke cene, potem pa začel naštevati kakšne so realne menjave, od ketne, injektorjev, odmične, turbine, vse do glave... seštevek v € je naračunal nekih 7k. In pol dodal, zakaj so bencinarji istega letnika vsaj polovico dražji - ker jih njihov servis ne bo videl.
Na koncu je rekel, ti samo furaj, samo če bo rdeča lučka za olje, takoj ustav 😅
Lider moraš res dobro prebrat kater dot je in če kaj piše ekstra zdravn v opisu! Ker če je kaj narobe, ti noben več ne more pomagat
Sedaj ko sem rabil za 3 avte sem šel do lokalnega vulkanizerja, sva pogledala kaj lahko dobi in kdaj, jaz sem si doma že izpisal cene iz liderja in mi je dal za 2 dejansko cenej kot na liderju, pa še potem montaža ugodno in je tudi pooblaščen bil za akcijo do kontija.
Sedaj bom še tja vozil avto na servis če bo še karkoli, sem zadovoljen!
"In terms of design, it embodies the "FUTURE + SOUL x MODERN" concept, blending sculptural beauty with advanced technology. Driving dynamics enhance “Jinba-ittai” through handling and ride comfort optimized for European market preferences. In addition, a suite of intelligent technologies—including voice and gesture recognition, advanced driver assistance systems, and digital side mirrors*3—ensures a safer, more comfortable mobility experience."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kupi Nexen, sem že pisal da ne čutim razlike z GY AS6 - bomo videli edino obrabo
Tist test gor pa potrdi kar govorim.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani