Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ti se hecaš, sam men ni smešno. 🙂 oK, če vprašaš ženo, je itak za to, ker poleti mal hladi, pozimi greje, pa ne popaš se na zic..To vse drži.

Težavo imam drugje. Namreč, pred nakupom je nek bumbar sedeže čistil očitno z nitro razredčilom , al kaj vem. In je težava sedaj ker se barva lušči. Majster mi je pol leta nazaj rihtal, sedaj je spet isto. Tudi on je čukast gledal, češ da sem prvi primer, ki se mu je to zgodilo..

Tapetnik v šenčurju mi je rekel včeraj, da se seveda da vse preoblečt, strošek je skoraj 400, samo za sedalni del za oba sedeža. 

Ostane mi pač, da mi pod reklamacija sedež ponovno zrihtajo (brušenje, razmaščevanje, barvanje,..) in da dam čez neko prevleko. Ker mam pol kufr že tega. Težava je na obeh sedežih. 

Vozniškega, sem že ene 2x barval s colourlock barvo - posamezne delčke , ne cel sedež, ampak je po parih mesecih spet isto. 

Torej, to delam tudi za vas. Kdor bo (če bo) kupil ta avto, bo mel sedeže kot nove 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Danes sem šel probat, kako sploh izgleda merino ovca na zicu. Morm rečt, da občutek je dober, ne morem se pa odločit ali dam samo:

- sedalni del

- takole kot je na sliki

- tako kot je na sliki brez robov, se pravi da pride samo na sedalni in hrbtni del, brez robov.20200909_114400.thumb.jpg.1e9759a0a6a3fa82cc4e8a0ebabb5a5a.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 1 minuto je Robert napisal:

Se pravi, če prav razumem zapeljem v "tirnice" ugasnem motor, pritisnem gumb "P" in če je potrebno nato pritisnem še na zavoro.....

Ne komplicirat, zapelji notri , daj v N in je. Po želji lahko ugasneš tudi motor.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano
pred 4 urami je redstar9 napisal:

Nevem kaksna je razlika med levim in desnim ogledalom, da vsem levi trese, desni pa nikomur? 🤯 

No ja, kar se pa crickov tice bom pa jutri povedal serviserju...na zacetku jih ni bilo nic, zadnje 3mesece jih pa kar slisim

Na zivce mi gre, ko prodajajo je vse oh in sploh, ko pa pripeljes nazaj je pa potrebno vse cakat

To sem tudi jaz opazil ja. Levi trese, desni ne. In potem je kar opazno pri vleki prikolice, ko na ta ogledala dodam še ena. 🙂

Ampak to se trese zgleda komplet celo ohišje ne samo steklo. Ker če bi bilo ohišje pri miru, bi tudi dodatna ogledala precej lepše kazaala sliko pomoje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 22. 6. 2020 ob 13:48 je Alex napisal:

Res imajo tanek pleh. Jaz imam tudi že par vdrtin po avtu in se ne sekiram več. Pač pacienti na parkiriščih. 😕

Danes na tretmaju odprave bušk. Menda bo vse ok :) AvtoMedved če bo kdo rabil iz Medvod. Profiji :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Tko kot je Alex pisal seveda ni fer. Načeloma pa v vozniški kulturi obstaja sistem zadrge, tudi če ni izrecnega znaka za to. V bistvu je malokje znak..Tudi pri izhodi iz krožišča velja sistem zadrge pa znaka ni. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.