Skoči na vsebino

Midva se malo poznava , skoraj sosed. Pa ko je začel, sem mu malce reklame naredil tako da ni bilo več kot 200.

Sicer pa če greš vprašat, recimo Poliglob je hud majstr tudi, ta ki mi je zrihtal leder zic, tam je s keramiko nekje 600. Če pa vzameš self-healing fenylab pa še mal več :) Cene so kar..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja, pazit je treba kako se pere itd..Mi pravi tip, pol maš pa modele ki pripeljejo avto na pranje, pa noben ne reče, da je keramika gor, ker potem je tudi pranje drugačno. Kaj si pol naredil, nič. Skratka price-performance , je vosek še vedno čist soliden. 

Ker te cene ala fenylab zaščite itd....si hitro na jurja :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Edina GJ šestka z pravim bencinarjem trenutno na našem trgu:
1051765.jpg WWW.AVTO.NET
Mazda Mazda6 KaravanG192 RevolutionTop Le30.000km SLO 1.LASTNIK, letnik:2017,24880 EUR :: www.Avto.net ::  
Šel že kdo gledat?
Sem, lani poleti. Tudi vozil sem jo. Tudi nekako poznam lastnika oz je bolj znanec.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ko smo Mel debato v zvezi s širino platišč. Evo slika original letne vs zimske na borbet platiščih ki si širša. Cca 1.5cm razlike v širino

311db0a9116f86ccac8f79f8ca0f650c.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

A je kaj omembe vredno novega? 

Jest sem pa zdajle znotraj generalno spucal, posesal, ocistil stekla ... in avto pripravil na prihajajoco zimo (dotankal zimski vitrex,...)   :) ... Zunaj ga nisem pral, ker bo itak jutri dez in sneg :):P  :zvizga:

Aja... pa MZD Connect sem nadgradil spotoma na zadnjo verzijo - 70.00.352b ... 

Pasted_Image_21_03_2020__10_34_24261743.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.