Midva se malo poznava , skoraj sosed. Pa ko je začel, sem mu malce reklame naredil tako da ni bilo več kot 200.
Sicer pa če greš vprašat, recimo Poliglob je hud majstr tudi, ta ki mi je zrihtal leder zic, tam je s keramiko nekje 600. Če pa vzameš self-healing fenylab pa še mal več Cene so kar..
Ja, pazit je treba kako se pere itd..Mi pravi tip, pol maš pa modele ki pripeljejo avto na pranje, pa noben ne reče, da je keramika gor, ker potem je tudi pranje drugačno. Kaj si pol naredil, nič. Skratka price-performance , je vosek še vedno čist soliden.
Ker te cene ala fenylab zaščite itd....si hitro na jurja
Miru nimaš nikol, ko sem poslušal nasvete kako se pravilno pere, ravna...briše...me je kar minilo vse skupaj. Keramika je in, spet pa ni bogve kaj, sploh glede price - performance menda. Voskanje, si tam tam če ga 2x letno daš voskat
Jest sem pa zdajle znotraj generalno spucal, posesal, ocistil stekla ... in avto pripravil na prihajajoco zimo (dotankal zimski vitrex,...) ... Zunaj ga nisem pral, ker bo itak jutri dez in sneg
Aja... pa MZD Connect sem nadgradil spotoma na zadnjo verzijo - 70.00.352b ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nope, ni to vag grupa
Povezava za deljenje
Deli na druge strani